Så er Summer flyttet ind – og jeg har nok forsømt blog m.m. lidt på det sidste, for havde mange ting jeg gerne ville nå inden barselsorlov 🙂

En ting var at besøge Luna og Alice. Luna er fra A-kuldet og kuldsøster til Donna. De bor oppe ved Hareskoven. Vi har drukket mange hyggelige kopper kaffe i tidens løb – men det var et stk. tid siden sidst.

Det var super duper. Skønt at se dem begge igen. Jeg havde Donna med og de 2 søstre var godt nok også glade for at se hinanden. Logre logre logre! Vi gik en dejlig tur i Hareskoven – og så var der kaffe og kage.

En biting ved at få flere hvalpe + hvalpekøbere er, at der er mange at “passe”. Jeg vil jo gerne følge med og se alle kontinuerligt – men med 21 hvalpe spredt ud over hele Danmark og 1 i Norge – er det lidt svært. Det er dog godt facebook er opfundet. Der postes heldigvis mange billeder og skrives updates hele tiden – så det er næsten som at se dem hele tiden.

Alice og Luna er dog ikke på facebook, så det føltes som længe siden – dog var det som at have set dem “i går” da vi mødtes.

Billederne med 1 hund på – er Luna. Så er der et par med Donna + Luna også.

Jah – og så er Summer flyttet ind, som skrevet. Der er ca. 14 dage til hun skal føde. Hun fik 2. herpesvaccine i dag – så nu skal der “bare” ventes. Hun har en DEJLIG mave. Nååårh, den er fin. Dyrlægen mente der var ulige antal – højre side lidt større end venstre – og gætter på 5. Vi må se………jeg har en fornemmelse af der kan være flere. Hun er mere rund end Donna på dette tidspunkt – men okay, også en my kortere i kroppen. Såeh…….ganske givet har dyrlægen ret. Hun er ret uhyggelig – har helt klart 6. sans 🙂

Summer har taget ca. 3 kilo på – og tager pt ca. 150 gr på om dagen. Tjah – holder den gamle tommelfingerregel – så passer det med 5 🙂

Der er masser af liv i maven. Allerede for en uge siden mærkede Ellyn små bobler, som så er tiltaget. Jeg besøgte dem fredag og mærkede endda pænt store puf i hånden. Det er pænt tidligt. Hun har dælme også lagt mælk ned. Fik tidligt godt med brystvæv men pt går hun faktisk og lækker. Der er stadig 14 dage – også pænt tidligt.

Hun ser godt ud – og er i god form. Godt nok også sulten – hold da op en masse aftensmad hun fik onduleret her for et par timer siden.

Så det jo simpelthen så spændende, som det kan være. Første gang i 3½ år, der er mulighed for tricolour hvalpe………

Jeg følger meget med hos de smås halvsøskende som i enkelt tilfælde både er halvsøskende og onkel/tanter på en gang 🙂

Det er alle Bassies hvalpe – og jeg synes godt nok de er fine. Er glad for han skal være far til dette kuld også – og dermed den tæve jeg agter at beholde ( hvis hun kommer 🙂 ).

Her nogle billeder af nogle af hans hvalpe :

Timmy – 12 mdr.

Timmys kuldsøster Bianca – 12 mdr. Begge fra mit sidste kuld
Herunder Cato – lige blevet 6 mdr – fra Kennel Ebony Moor, hvor Bassie lavede et kuld i sommers.
Det er så spændende at følge dem alle – og lige nu er spændingen stor ift hvad Summer gemmer på i sin mave!