Så kom de til verden, de små – og jeg fik ret. Der VAR flere end 5 🙂 Her den sidste uge op til fødsel lokaliserede jeg ret sikkert 6 individuelle hvalpe derinde – ved at føle udefra. Så gættede på 7 – for den ene side var større end den anden. Den anden side kunne jeg bedre mærke hvalpene – og var 100 % sikker på der var 3. Den anden side var mere kompakt – men der har så ligget 5 🙂

8 små str. – og et super fødselsforløb. Hvor utrolig dejligt efter det endte med kejsersnit sidst.

Summer har virkelig instinkterne i behold, og hun har arbejdet utrolig flot. Jeg tog imod alle hvalpene og hjalp Summer det hun havde behov for. Det var ikke meget – hun klarede det hele selv – dog måtte jeg lige holde på navlestrengen så hun ikke fik bidt for tæt. Der var en enkelt der måtte have sytråd om, fordi hun bed for tæt.

En af de sidste havde grønt fostervand – men var livlig og fin. Så det var simpelthen super forløb.

Jeannette kom og hjalp til – 3. fødsel hvor vi har været sammen om det og vi arbejder sk…… godt sammen.

Jeg havde aftalt med Ellyn – som ejer Summer – at jeg skulle ringe når det gik i gang. Det gjorde jeg også – men det gik så stærkt, at de 6 var født da hun nåede frem. Men de 2 sidste oplevede hun komme til verden.

1 time og 10 min – så var de første 6 ude.

Har hele tiden sagt Summers måde at være drægtig på – mindede mig om mormor Honey. Det er virkelig spooy. Fødslen var også som Honeys – hun fødte 7 hvalpe på 1 time og 15 min. De kom som perler på en snor – det samme med Summers.

De sidste 2 var så lidt længere undervejs – havde et godt stk at skulle vandre – gik vel ca. 40 min. mellem hver hvalp der.

Men fine var de – og sikke et kuld!! 8 hvalpe – det er helt vildt!

Utroligt fine og super seje. Efter de lige var kommer fri at fosterpose m.m., var slynget og slikket rene af mor Summer – lagde jeg dem til. Alle uden undtagelse fandt selv dievorten på kort tid – og suttede. Så flot!

Den mindste vejer 180 – den største 270 – så det er den str. hvalpe der plejer at komme her. Summer selv vejede 180 – og Donna ditto. Nu skal de vejes lidt senere – men alle har taget på. Store runde maver – og synes man kan se de er vokset allerede.

I aftes kom min dyrlæge forbi – eller helt præcist en af de dyrlægestuderende der dog har arbejdet der i 5 års tid og både var med til Donnas kejsersnit og Gimlis operation m.m. Hun brænder for reproduktion og er super sej. Jeg elsker min dyrlæge – og hele det “hus”.

Hvor FLOT hun tilbød at komme og tjekke Summer og hvalpe her – og scanne Summer, give kalk og livmodersammentrækkende.

Alt var fint – og hvalpene SUPER dejlige. Skønt!!! Man BEHØVER jo ikke det tjek – men jeg har det nu bedst med at få gjort. Har altid føltes lidt forstemmende at skulle hive nybagt mor og hvalpe af sted i en bil, så det her var helt fantastisk!

Den sidste uge har jeg fået flere henvendelser pr. mail – at folk ikke skulle have en hvalp alligevel. Har ellers sagt nej til flere og sendt videre,da her var skrevet vildt mange op.

Men nogen kan så ikke vente alligevel – og køber andre steder, så er der sygdom, ændrede boligforhold m.m.

Så der er stadig hvalpe at købe efter dette kuld.

Med det udbud af tæver skal jeg klart beholde en selv – og jeg glæder mig. På papiret det “sejeste” kuld mentalt – begge forældre har flotte krydser på UHM – kan ikke være meget bedre. Smukke forældre – og fine arbejdsmeritter bag på begge sider. Også meget livlige hunde………..hvilket jeg jo personligt elsker 😀

Meget, meget spændende!!!!