Så er de små blevet 15 dage – og alle nåede at tredoble deres vægt til i går. De mindste med en del mere, så hele kuldet vejer faktisk nogenlunde det samme. Utroligt homogent kuld.

Summer passer dem fantastisk – har indtil for et par dage siden faktisk ligget ved dem stort set 24/7 – men nu vil hun gerne ligge i sengen hos mig om natten. Så smutter hun ned og giver dem mad 2-3 gange i løbet af natten.

Det er RART – og de er totalt selvhjulpne nu. Alle får hægtet sig fast, så jeg kan vende mig om på den anden side og sove videre.

I dag ryger de så ind i stuen. Det varer ikke længe – så er hvalpekassen ikke stor nok mere, og så duer det ikke at have dem i soveværelset. Jeg plejer at bygge en hvalpegård i hjørnet af stuen – og så står kassen derinde. Så bor de simpelthen midt i det hele. Jeg plejer at have hvalpene der i hele forløbet – men har valgt i år at have dem i soveværelset de første par uger. Det er jo vinter, og vil gerne have de har en god temperatur, mens de er små. Så mit lille soveværelse er nemmere at varme godt op. Men NU skal de i stuen.

Så det er sådan en arbejdsdag i dag – hvor julepynten skal ned, stuen skures – og så skal der linoleum på og bygges hvalpegård.

Alle har øjne, og de er begyndt at have et par sessions dagligt, hvor de er vågne lidt længere og udforsker kassen og hinanden. Således kan man se dem totalt tandløse og stadig med udfordret balance prøve at hoppe op på ryggen af hinanden og lege. Hæ – det ser altså ret skægt ud 😀 De knurrer også en del – og små vuf kommer der.

Det er en god og sjov tid, som venter – fra nu af stiger party party-delen 😀

Her en lille video. De har lige fået mælk af mor – og så er hun ellers kommet i haven med de andre med et lammeben. Det er lige de sidste krampetrækninger, der køres af her. Storepigen sidder til venstre – og synes godt nok at sove er noget opreklameret pjat, så forsøger at holde liv i en fest, meeeeeeeeen man er jo stadig kun en baby 😀

//www.youtube.com/embed/9lEy-ppHsis