Så er der tid til bloggen. Hjemmesiden bliver taget lidt i bidder 🙂 Der er nok at gøre med 8 varylere i huset + 7 voksne hunde.

Som man kan se på forsiden, har Dansk Collie Klub nu meldt ud omkring “Årets Hunde”. Det er de collies der har klaret sig bedste i de forskellige lydighedskonkurrencer – og der er også Årets Udstillingshunde.

Min afdeling og interesse er jo lydigheden, så det var en stor glæde at hele 3 klasser har en Lapinette collie som vinder. Der er skrevet mere om det under “News” – men hundene kåres og hædres d. 18. januar ved udstilling i Hårlev – og alle er velkomne til at møde op og fejre dem.

Bortset fra det, er det jo hvalpene som fylder mest herhjemme pt. Faktisk er hele dagen besat af gøremål og logistik omkring dem 🙂 Deres måltider skal være klar, når de vågner – hvalpegård + kasse kræver grundig rengøring hver dag, og så skal samtlige 8 banditter jo i hænder og håndteres/nusses og snakkes med.

Gæster er der også begyndt at komme – det er super godt, for det er nu de små har rigtig godt af at møde mange forskellige mennesker. Så sidder der nogen derude – som gerne vil forbi, så sig til!!

De vokser som ukrudt og stortrives. De har fået tænder nu – havde en dag for et par dage siden med lidt pyller -dagen efter var de store hjørnetænder brudt frem. Nu har de nydelige perlerækker både oppe og nede.

Det går altså bare stærkt – tænk, men står med en lille hvalp i hånden efter fødslen – kan ligge på håndfladen. Efter 8 uger har man en 5 kilos ting. Imponerende!

De leger meget med hinanden, og med diverse legetøj + effekter jeg lægger ind. Hittet i dag var et tomt paprør fra køkkenrullen 🙂

Jeg synes det tegner til, de bliver de aktive, nysgerrige hunde, jeg håber på. Meget sociale også – logrer stort, når de ser mig. Også selv om det betyder de mister balancen. Nååårh altså …..*smelte*

Her en lille video fra i går, hvor 4 af dem præsenteres for nye lege-effekter. De 4 andre bobler i kassen :

//www.youtube.com/embed/QdCw43UvRyI