Ja, det er fredag i dag. Unægteligt 🙂 Sne, slud – og blæsevejr – 15 hunde i huset. X factor venter forude. Her dufter af kaffe – og lidt af våde hunde 😉

Det er ikke det fedeste hvalpevejr udendøre. Det kan man også fastslå.

Alligevel er de lige ude og vende 4-5 gange i døgnet – og altså, håndet på hjertet – ingen “store” uheld indendøre nu i 3 dage. Tissetåre – jo, det sker, men det er så også det hele. Tissetårene er de rigtigt gode til at holde på den avis, er er lagt ind til det samme. Jeg synes de er seje!!

De er begyndt at bevæge sig lidt længere ud i haven, men det ER altså korte ture de får. De bliver 5 uger i morgen, og de skal ikke rende og blive kolde. Sjap og vandpytter er ikke det mest smarte at futte for meget rundt i.

Men vi kan sætte kryds i socialiserings-skemaet hos “sne” 🙂 Nu er der i al fald smagt på det!

De sidste dage har budt på mange gæster. Rigtigt mange – i går var her 3 hold. Det er super hyggeligt. Rigtig godt for hvalpene, som synes gæste er et hit – hvis de altså ikke lige sover ( hvalpene ) 🙂 Dejligt at se dem forventningsfuldt kravle rundt på alle de søde mennesker – og synes det da er en herlig ting.

De store hunde er også svært tilfredse. Gæster i huset er jo DERES, og tror da sjældent de er blevet kløet eller nusset SÅ meget. Det er noget win/win! Jah – og så måske “win” igen, for jeg synes jo det er fantastisk er der er undskyldninger for at drikke kaffe sådan flere gange om dagen 🙂

Der er stadig hvalpe at reservere – 2 stk, tror jeg. Der er kommet en masse henvendelser de sidste dage, og der har været folk forbi også, som umiddelbart er intereserede og jeg gerne vil sælge mine små pus til. Men ofte skal der lige undersøges nogle ting i baglandet, inden man kan sige endeligt ja. Så der er en masse bolde i luften, hvor de næste dage afklarer hvordan og hvorledes.

Der er bestilt tid til sundhedsundersøgelse, vaccination og øjenlysning. Så allerede nu mærker jeg med vemod, at alt har en ende – også dette kulds tid hos mig. Uha…man skulle tro det blev nemmere, med nogle kuld bag sig – nope, det gør det så ikke, skulle jeg hilse og sige!

Weekenden står på “Årets hund” event i Hårlev ved Dansk Collie Klubs første udstilling i år. Donna er Årets collie i LP3 – og Smilla i Rally Begynder samt Rally øvede. Så Birgitte og jeg kører derned og glæder os til at hygge med de andre colliefolk.

Babysitter er hyret til de små – for selvom det måske bare er 2-3 timer, så skal de ikke være alene.

Søndag skal der fejres fødselsdag + flere hvalpegæster, så weekenden skal nok snart få ben at gå på.

God weekend derude!