Nogle gange er billeder bare bedre end ord – og helt givet især, når man venter på et lille pus.

Derfor er her en lille film fra i dag. Lynet og Hvid plet er ikke med………..de to har gang i en fest under skuret. De er altid på udkig efter nye udfordringer – og meget selvstændige. Derfor bliver det en af de 2, der skal bo her. Den ene ligner Casey, den anden Donna……….Nu kommer de med ud på små ture hver for sig den kommende tid, og så venter en øjenlysning. Så håber jeg valget tages for mig der.

Lynet er super stærk, op på alt – ind i alt – totalt fremme i skoene. Hvid plet lige i rumpetten på hende hvad det angår – men har det mest fantastiske hoved, dejlig lang hale, flot front…….og en sort plet på brystet. Alle 5 tæver er super seje og stærke – det har været svært at indkredse feltet til 2.


Lynet, lillepigen og Hvid Plet – og bagved faktisk den zoble pige 🙂

//www.youtube.com/embed/pf6CGs8pRIQ