Så er vi gået ind i den sidste uge inden hvalpene fylder 8 uger. Det gør de på lørdag.

Det er vemodigt – for de er en kæmpe del af mine hverdag og bevidsthed nu. Uh, jeg er glad for dem. Omvendt så skal de også videre………..man kan mærke, hvordan de søger nye udfordringer – står i haven og kigger ud, og vil gerne videre………..så de er ved at være klar!

Jeannette og jeg havde haft en enkelt ude ad gangen og teste dem i diverse situationer. Ikke en hvalpementaltest, mere lige at prøve dem af med lidt forskrækkelser, nysgerrighed m.m.

Jeg havde 2 favoritter, og jeg blev ikke klogere. Den ene var stærk på noget – den anden på noget andet.

Så efter en lang besværlig proces med rådvildhed, har jeg besluttet at følge hjertet. Jeg har været mest forelsket i den ene af dem………..og hun er også den som eksteriørmæssigt mest ser ud, som jeg synes jeg vil have dem. Hun er skidefræk, vidunerligt humør og et tempo der siger spar to. Ofte sidder hun i hvalpegården og bare følger mig med blikket – jeg møder ofte hendes stirrende, afventende blik. Nååårhhh, så bliver jeg jo ret blød.

Hun er blandt de vildeste i kuldet – en stærk pige også. Jeg er nysgerrig på at lære hende at kende – så sådan er det. Jeg elsker hendes lave haser, gode bagbensvinlinger, lange hale – og fronten er bestemt heller ikke tosset.

Det bliver spændende, gør det!

Lapinette´s Flame of Fire – aka Fanny.

Lapinette´s Fire and Ice ( den zoble ), skal hedde Molly og bo i Dragør.

Lapinette´s Fire in The Sky skal hedde Fiona og bo på Lolland.

Lapinette´s Finest Saga O´Fire skal hedde Saga og bo her på Amager, sammen med Smilla

Lapinette´s Femme Fatala of Fire – er ikke solgt. Hun var min anden favorit, så fint at have haft tid til at gå og kigge de to an.

Lapinette´s Fuel my Fire skal hedde Odin – og bo i Holland.

Lapinette´s Fire it Up skal hedde Liam – og bo i Grenå med sin storebror Cato.

Lapinette´s Funky Fire skal hedde Aslan og bo i Værløse.

I går blev de små chipmærkede, så derfor har det været en intens tid med at få fordelt hvalpene. Saga skulle jo f.eks gerne have stambogsnavnet med Saga i 🙂

Chippedamen var meget imponeret. Hun sagde det flere gange – HOLD da op, hvor er de rolige og bare nemme at håndtere. Ja – det er de, og det skyldes nok de over 100 mennesker, der har været forbi her igen i denne omgang.

Helt ærligt – det er et stort arbejde. Hjemmet skal være nogenlunde ryddeligt og i orden, man skal selv være præsentabel – kaffe på kanden osv. Men det lønner sig – når man netop hører sådanne ord. Da hun ankom stod der også 8 stk og kæmpede for at hoppe op af hende. SÅDAN skal det være……..efter min mening!

Nu skal arbejdet fortsætte hos hvalpekøberne, og igen skal vi have socialiseringskonkurrencen – med præmie til den, som scorer flest krydser.

3 af de små pus skal gå til træning hos mig – spørg lige om jeg glæder mig til det!!!! Det bliver et kanon hvalpehold – med andre gode hundevenner, som også har fået hvalp. Glæder mig.

Nu venter øjenlysning i morgen – og så er vi ved at være “der”.

Og hov – rolige ?????? Nej, det er de altså ikke – men nemme at håndtere, ja 🙂

Her et par videoer af de “rolige” hvalpe 😀

Med den indstilling til tunneller – ved jeg ikke om agility er et oplagt valg 😀 😀 😀

//www.youtube.com/embed/dOz_3hdaNK8
Mange bruger bolde i kasser til præning på lidt usikkert underlag. Det skulle vi også prøve………..forbeholdne ?? Næh……….men nu ligger der bolde i hele haven. Tsk tsk:

//www.youtube.com/embed/t2NNA8fJRHI