Morgenkaffe – stadig sovende store hunde og hvalpene leger i haven. Der er lidt ro på nu, efter dage med en del aktivitet.

Da hvalpene og jeg mandag havde været både en tur i bycenteret og senere en tur på standen, tog vi det lidt mere med ro tirdag. Vi nuppede en tur i bycenteret igen om formiddagen. Det er jo nemt, når det ligger 300 m væk. Altid masser af oplevelser og mennesker, der gerne vil snakke med dem.

Vi mødte også et helt hold arbejdsmænd, der skulle fælde træer. 2 motorsave var i gang + sådan en stor flishugger. Mao – mega larm. Det sad vi og kiggede på 5 min – hvalpene kiggede først meget interesseret, men så mistede de interessen. Farligt var det bestemt ikke.

Vi var henne og stå ved dørene ind til Netto( og yderligere et sæt ind mod centeret ). Det er også afmystificeret – det er jo der der leveres søde folk ud til DEM, så det er bare spændende. Det helt store hit var at nogen åbenbart har købt pose med hundemad, som der så er gået hul på. Sikke en bonus at inde sådan 10-15 små foderpiller på fliserne. Stor begejstring smiley.

Riste + brønddæksler er de helt ligeglade med at jokke rundt på. Som man kan se af billederne herunder fandt Fanny en pind – den bar hun i al fald 100 m. Æblet falder ikke langt fra stammen. Summer er totalt syg med pinde – Donna ditto – og Honey. 4 generationers pinde-freaks smiley

I går var vi også kun på en tur – den gik til gengæld til Værløse, og indebar så 2 * 35 min. biltur. Det tog de i stiv arm – lige 5 min. uro til at starte med, som måske i virkeligheden handlede mest om jeg sad omme foran – og de i buret bagved. Men de kan se mig – så efter kort tid faldt de til ro – og så sov de. Nemt!

Vi skulle møde Aslan og familie + Luna og familie. Luna er fra mit første kuld og kuldsøster til mormor Donna. Aslan er bror til de 2 varylere. Når nu der bor 2 Lapinettehvalpe i Værløse, er det jo oplagt at lave en familiesammenføring. Måske der kan være basis for hyggelige gåture osv fremover.

Det var super hyggeligt – jeg havde også Donna med, for Luna og hende er også ret glade for hinanden. Så det var en dobbelt-date.

Vi gik tur i et hyggeligt område, og endte med kaffe/kage ved bænke/borde. Super hyggeligt. Både Donna og Luna er rigtig gode til hvalpe, så det var en god oplevelse.


Tirsdag var Onkel Bobby også forbi – han skulle vaskes. Han er lige så sød ved hvalpe, som hans søstre – så der fik de også mødt en fremmed sød hund.