Dagene går stærkt her – og de sidste dage har der umiskendeligt været forår i luften. Det gør det til en udsøgt fornøjelse at skulle socialisere hvalpe.

Vi er på en større tur hver dag. Til stranden, til Vestamager Bycenter, til Dragør by, i skoven osv.

De små får oplevet en masse – og hver gang kører de jo bil. Så jeg synes vi har rigtig godt fat i socialieringen – og mærker tydeligt, hvordan de bare rykker for vildt, og nysgerrigt opsøger alt nyt.

Hvalpekøberne gør det samme – vi går jo ud fra det skema, hvalpekøbere altid får med her – et socialiseringsskema, hvor man krydser af, hvad man møder………og det vælter ind med billeder af hvalpe på broer, med gravkøer, på gågader osv.

Tænkte lidt at lave billedcollage, når konkurrencen er slut – de hvalpe har bare været RIGTIG mange steder 🙂

De er stort set alle startet til hvalpetræning – og der kommer super tilbagemeldinger tilbage. Hvalpene er SÅ dygtige – og det er SÅ sjovt. Det er dejligt at høre.

Jeg er også svært begejstret for Fanny, må jeg sige…………..og glæder mig meget til at se hvad fremtiden byder på med hende.

Vi starter først til hvalpetræning 31.03. – for det er simpelthen der, det starter. Det kan godt rykke lidt, når de andre begejstret fortæller om deres oplevelser………

Jeg er dog begyndt at klikke hende lidt herhjemme, så hun bliver udfordret lidt.

3 af hvalpene startede hvalpehold i søndags – hos mig. Det er et super hold med meget forskellige racer derudover. Det er sundt for dem alle – at lære forskelligt hundesprog at kende. For racerne ER forskellige ud over udseendet. Nogen leger ved at løbe efter hinanden primært, andre søger at ligge og bumle rundt oven i hinanden.

Den seneste uge har jeg også fået vasket og ordnet 4 af de gamle vovser – det er SÅ lækkert med rene hunde, hvor alle løse hår er blæst væk, poter klippede, tandsten fjernet m.m. Det at de bare er ordnet helt i bund – super lækkert.

Odin flytter lørdag, men jeg mærker allerede større overskud til andre ting end hvalpe. Jeg er gået i gang med at gøre haven forårsklar, og har fået kørt en del ting på genbrugspladsen osv. Har nogle bede jeg gerne vil have bygget op inden “så-tid” – så det er et projekt den kommende tid. Det er nemlig SÅ hyggeligt at gå i haven og arbejde med 2 starutter…………..eller ???

Måske ikke så effektivt 🙂

//www.youtube.com/embed/Kq3mXX917gw