Så er Odin også flyttet hjemmefra – og dermed er kun Fanny tilbage. Det er helt mærkeligt…………sikke meget tid, der pludselig er i overskud ?

Fanny kommer med på turene med de store nu – for selvfølgelig skal hun ud alene, men hun skal også køres ind i flokken, og det sker bedst på de ture.

Der er nu ikke de store problemer – den mest intolerante af hundene er Gimli, og han er super sød ved hende. Hun har bidt ham i kraven og tæsket rundt omkring ham – han er ligeglad. Så han er blevet hærdet gennem årene – eller også har han det bare pt godt i sin ryg ( det tror jeg så også han har ).

Hvalpegården er røget ud – jeg har fået min stue tilbage. Sikke meget plads her er pludselig 😀

Nu glæder jeg mig til at lære Fanny super godt at kende – have hende med på en masse socialiseringsture og komme i gang med at træne også for alvor.

Hun er et madøre – og vild med at lege, og giver en super kontakt. Tror det bliver en stor fornøjelse.

Odin er flyttet til Holland – det er langt væk. Men han får det fantastisk ved en super sød, meget engageret familie. Jeg troede aldrig jeg fik ham at se igen – men de kommer til soignerings/pelsdag til sommer. Helt fantastisk!!!

Det er svært at sælge hvalpe til udlandet, synes jeg………det er som at sige farvel. Men det lader til “på gensyn” er mere rigtigt. Trixie, som blev solgt til Norge har jeg jo også set en del siden – og der er også varslet hun kommer herned til sommer. Fantastisk!

Jeg kan jo godt lide at følge med hos mine hvalpe – det betyder simpelthen så meget for mig. Dels er der det lidt kedeligt praktiske – at man skal se hvordan de udvikler sig iht de mål man havde for den givne parring. Men de har altså en bid af hjertet med – det er så fantastisk at vide de har det godt, og have mulighed for at følge med.

Jeg er så glad for alle de fotos og beretninger jeg får. Facebook er genialt – så smides der lige et billede ind fra en tur eller lign. Jeg sidder dagligt med et stort grin og fryder mig over de billeder.

I morgen møder jeg 4 hvalpe ( ud af 5 ) fra E kuldet. De skal HD fotograferes. Jeg glæder mig helt vildt til at se dem………….Timmy, som bor v. Holstebro har jeg ikke set siden han var 4 mdr. Uhhhhh – så stort altså!!!

D. 5. hvalp vil også gerne HD fotograferes – og bor også i Jylland. Vi er pt i gang med at finde et godt sted at blive fotograferet – det er ikke helt ligetil. Det skal jo helst være en dyrlæge, der har god erfaring i at lægge dem rigtigt.

Så her sker en masse – og lige om lidt står der hvalpetræning på programmet. Ikke for Fanny – men for 3 af hendes søskende. De går nemlig hos mig 😀

I går startede Coco på basisholdet – hun er datter af Bassie, opdrættet hos Iben på Kennel Ebony Moor. Også super dejligt at følge med hos hans hvalpe der. Nuppede lige et billede af hende i tågen………….hun er 9 mdr.