Vejret har de seneste dage været helt fantastisk! Forårsfornemmelser er vist mildt sagt. At kunne sidde ude i solen – er livskvalitet ud over alle grænser.

Hundene og jeg har været udendøre det meste af tiden de sidste dage.

Lange strandture ( tidsmæssigt, for Fanny skal ikke gå alt for langt – og en massen børsten hunde i solen. Det er pragtfuldt – og man er træt på en helt særlig måde, når man går i seng om aftenen.

Jeg har taget nogle billeder på stranden, og de ryger ind under de respektive hunde. Her er dog et par stk ( klik på dem – så bliver de større ) :

Som man kan se, står Andrea ude i vandet. Hun går stort set alle turene derude – hun elsker bare at være i vandet. Sikkert sundt – med noget naturligt “water-walk”.

Fanny starter til hvalpetræning i morgen – ude hos Hanne. Det glæder vi os til – jeg glæder mig i særdeleshed til at komme i gang for alvor. Har savnet at træne. Er startet i det små med “de store” – og Fanny får lidt hver dag.

Hun lærer lynende hurtigt, og har allerede mange ting på plads. Iwist f.eks – elefanten nærmer sig – og håndtouch og target er også på plads.

Jeg glæder mig til at lære hende at kende – og den udfordring det er at ramme lige netop hende til at yde sit bedste.

Hendes søskende knokler rundt til hvalpetræning – og 3 af dem hos mig. En stor fornøjelse – og dejligt at mærke ejernes begejstring. De synes det er super skægt – og det er jo simpelthen bare herligt. De lærer også hurtigt, de små………..

Aslan kan allerede give pote, “high five” – og rulle rundt begge veje – noget vi slet ikke har haft til træning, men ejerne er gået helt amok i tricks. Fedt 🙂

På lørdag har vi “Lapinette-tur”. Har besluttet at mødes en gang imellem og gå en tur. På lørdag besøger vi Karlstrup kalkgrav – og pt er ca. 10 Lapinette-hunde meldt til.

Fiona og Flora kommer bla – glæder jeg mig til. Dem har jeg ikke set siden de flyttede.

Det er sjovt at have hvalp igen – men man er også træt, når man går i seng. Lige pt gnaver hun f.eks i panelerne, og hun er bestemt ikke understimuleret i dag 🙂

Hun er BARE en bandit – men en utrolig sød bandit. Hun går med hele flokken og ikke en eneste gang har de været sure på hende. Jeg synes det er utroligt, for hun er jævnt træls til tider. Bider dem i kraven, halerne m.m. – men selv hvalpehaderen Gimli står bare stille og lader stå til.

Hun render også gerne rundt og leger med dem alle, når de tumler rundt – uden at blinke. Jeg synes hun er ret sej, faktisk.

Hun er også tilmeldt 2 udstillinger nu – jeg synes hun er ret god eksteriørmæssigt, så det skal prøves. Donna er også meldt til – og dermed mærker jeg at nu starter sæsonen så småt igen.

Dejligt!