Så har Dina været her et par dage, og som ventet er det helt udramatisk. Var lidt spændt på Casey/Dina – for de er jo søstre, og har set hinanden meget lidt siden de var 8 uger. Dina er altid blevet vasket hjemme hos hende selv – så hun har ikke været her.

Casey leder flokken herhjemme nu, så spændende om hun ville acceptere en søster, som bor alene med han og derfor i sagens natur jo er stærkeste tæve til daglig.

Det er gået fint – der har intet været. Har sluset hende stille og roligt ind og gik så en lang skovtur med kun hende og Casey.

Jeg er lidt stolt af min flok – og glad for den. Dina går nu rundt med dem alle, og jeg spekulerer end ikke over det. At bare tage imod fremmed tæve – oven i løbet i løbetid – det synes jeg altså er rigtig flot.

Fik at vide at Dina var på dag 4/5, da hun kom her for et par dage siden – og så er det jo spændende, hvornår hun skal parres. Hendes mor var klar allerede dag 7 ved første kuld, og dag 9 anden gang. Casey har dog altid toppet sent………dag 14+.

I går lagde Dina så halen til siden for Gimli, og duttede ham og søgte virkelig at score ham, så dag 14 når vi i al fald ikke hen til 😀

Da jeg skal køre langt for parringen, ville det være smart med progesterontest, men er ikke 100 på vi når det. Nu må vi se…………

Det kunne godt blive her tirsdag/onsdag, tror jeg.

For ja – hun bliver parret. Det er kort tid efter sidste kuld, og på den måde ikke optimalt. Havde glædet mig til en sommer med en masse træning/LP prøver – hvilket jeg vil prøve at nå alligevel. Dina var ventet at gå i løb til juli/august, så hun har lige snigløbet os lidt.

Det gode er, at det bliver sommerhvalpe – DET sætter man altså pris på efter 2 kuld født i hhv nov/dec de sidste gange.

Det er også ved at være sidste udkald, hvis en C hvalp skal have hvalpe – de bliver 4 år i maj.

Det er et kuld, jeg stadig er utrolig glad for at have lavet. 7 hvalpe med A hofter, 5 med flotte UHM resultater – og så er de livlige, glade og MEGET arbejdsvillige. Lige før det er i overkanten 😀 De vil det hele på den halve tid.

Så jeg har vredet hjernen for at finde en hanhund – som skal være mentalt stærk, sociale gode kompetancer og lidt mere laid back end C´erne. Dina er så ikke den mest højtkørende……….det er nok meget godt. Dog stadig meget livlig med meget jagt i sig.

Der kommer mere info, når parringen har fundet sted.