Nogen gange banker lykkefornemmelsen på, og så er det med at nyde det.

Jeg nyder stort at det er sommer nu. Elsker at gå og nusse i haven, med hundene omkring.

Jeg får pt spundet en masse garn, og også strikket en del. Pt håndledsvarmere i 100 % ren angora.

Der er masser af “rende til” og dagene flyver af sted. Der er vasket nogle hunde – også nogen af mine egne 😀

Derudover en del træning at passe – både som vi går til, men også at træne hjemme. 3 hunde er der gang i pt herhjemme. Casey går hos Johanna, og jeg synes faktisk hun udvikler sig rigtig godt. Hun kommer til at gå op i LP3 i år. Donna skal op til brugsprøven d. 24. maj – og vi er klar.

Fanny træner en masse tricks, og jeg er så småt gået i gang med lydigheden også med lineføring/fri ved fod, stillingsskift og forstærke en masse for at søge pladsposition.

Jeg synes dog tricksene er sjove – hun lærer sindssygt hurtigt. Hun vandt her til aften hvalpeholdets challenge ( over alle gangene ), som var at sætte 2 pinde i jorden, og så skulle hunden uden hjælp gå i et 8 tal rundt om pindene. Jeg kunne stå med hænderne på ryggen, sige “værsgo” – og så klarede hun det hele selv – 2 omgange. Hun kan efterhånden rigtigt mange tricks – og de nye læres hurtigere og hurtigere. Totalt brainy lille hund 🙂

I går var der ringtræning herude gennem DCK – vi var dog ikke ret mange. Det betød så der var rigtigt meget tid til os – og jeg havde Fanny og Donna med. De skal begge udstilles her i weekenden. Donna løber fantastisk -med super bevægelser. Hun har meget med at “freeeze” ved stå – stivne i en bevægelse, og ja – det har hun jo lært i lydighed. Stå = freeze, så hun skal lige have lidt hjælp til tider – et ekstra skridt – for at stå rigtigt. Men hun er nem. Fanny står til gengæld fantastisk – stiller sig helt perfekt at sig selv med fuldt fokus. Hun har super bevægelser, sagde træneren – og jeg kan så tilføje : de første 2-3 meter vi løber. For derefter har hun kun en ting i hovedet – at nakke mine bukser 😀 Så det skal nok blev en sjov oplevelse i weekenden.

Honey var også med – så kom hun på bordet, og var demohund ud i hvordan der klippes haser, ører m.m. Det synes jeg er spændende – elsker alle den slags små fif. Det var dejligt at høre, at hun holder sig rigtig godt – og man slet ikke kan se hun er snart 9 år. Nej – det kan man ikke. Hun har stadig en rumraket bagi 😀

Så stadig en masse gang i den………….med dage fyldt op med hundetræning, hundepels og hundegarn. Love it!