Så blev de små 1 uge i går. Tiden går bare stærkt!

De små var store da de blev født – og alle havde fordoblet vægten i går. De er bare store og lækre!

De er begyndt at kunne møve en del rundt og står af og til oppe på forbenene og vejrer rundt i luften. De har stadig ikke fået øjne, men det kan ikke vare længe.

Dina stortrives – 2 dage efter fødslen pustede hun lidt mere end vanligt, og viste sig at have rigeligt høj feber. Men allerede efter første antibiotikapille røg feberen ned, og hun fik det godt igen. Så det var få timer med feber og gik ikke ud over mælken.

Hun er nu sit sædvanlige live jeg, der vil have det hele med på gåture, og bare er glad.

Hun har klaret helt suverænt at flytte ind her, føde sine hvalpe her – og bare føle sig hjemme.

Gimli er ikke så fit mere – han blev 9 her i juni, så Gimli og Dina får et par gåture her i skoven ved siden af om dagen. Der kan de gå løse og tage det i sit eget tempo. Så tager jeg resten af flokken og smutter på stranden bagefter – så kan de gå i DERES tempo ( turbo ). Dina har også været med på et par af dem, men jeg må indrømme det er lidt vanskeligt. Har haft alle 8 med nogle gange, hvor jeg syntes jeg ville spare lidt tid – men til gengæld kom jeg da godt nok på arbejde på stranden 🙂

Normalt går jeg ned 7 hunde uden de store problemer – og det er heller ikke Dina der er problemet. Det er Fanny – hun synes der skal være FEST, så hun tæsker rundt. Hopper hen og bider en af de store i nakken. Tæsker videre – og nakker en ny. Hun er en loppe ud over alle grænser. Det synes Dina er FEDT – og er helt med på den – og Casey også. Jeg kan ikke have dem alle løse, for der er nødt til at være lidt kontrol med det – så det ender jo med 10 meter lange arme, og nogle gange en værre gang kluddermor. Arrrgghh…….

Kommer Fanny i kort snor, er der ingen probs – men jeg vil også gerne have hun kommer ud og får brugt sig lidt.

Så dagene er sådan set nok gået en del i hundene 😀 Både med store og små – og jeg elsker det!!!

Mit kamera driller lidt – blitzen synes nu den ikke gider, og så er det lidt svært med billeder i soveværelset. Jeg må finde en løsning!

Men det varer nu ikke længe – så skal de ud af soveværelset og ind i stuen, og der er masser af lys 🙂