Dagene flyver af sted.

Med efterår, vådt vejr osv er der en del rengøring med så mange hunde i huset. Det er også fældetid – så den står på bad, børstning osv i righoldige mænger.

De sidste 3 mdr har jeg løbetrænet – troede aldrig jeg ville kunne lære at løbe, men er nu trænet op til at løbe 5 km, og det vil jeg bare ikke undvære hveranden dag. Er sikker på at springer jeg bare en eneste tur over, er jeg slåét tilbage til Start 🙂

Der gåes tur små 4 timer dagligt med hundene – de luftes i hold, for 7 på tur hver gang får de ikke ret meget ud af.

Donna og Fanny trænes også kontinuerligt – og også Casey lidt. Hun er godt nok MEGET på pt – og skønt i glimt at mærke “gamle” Casey.

Der er masser af kvalitetstid med hvalpe og hvalpekøbere at huset – og at følge med “derude” fylder meget.

Der er utroligt mange fine tilbagemeldinger hele tiden – og jeg glæder mig over det går så godt.

Både F og G hvalpe-ejere er gået totalt i træningslejr . og der knokles med diverse tricks osv, postes videoer og udveksles ideer. Det er fedt at være en del af.

G hvalpene er færdige med deres socialiseringskonkurrence. De har fået skema, hvor man krydser af hvad man oplever – præcis som tidl. kuld. Med præmie til den med flest krydser. Det var MEGET tæt løb – og Saphira løb med præmien med et imponerende antal krydser. Alle havde et imponerende antal krydser – de hvalpe har virkelig fået oplevet noget! Super godt!

De 2 tri piger, som flyttede til Fyn følges ad til træning – og ses privat også nu – så det er også utroligt dejligt. En gave for de 2 piger.

Ginny går her hos mig – og hende og Molly er Fanny og jeg også ude og lege med en gang imellem. Zülle kommer også ned og træner med her nu – så det bliver jo dejligt for de 2 søskende.

Ham besøgte Fanny og jeg i dag, og de 2 kunne bestemt godt kende hinanden og havde en fest! Vi fik også trænet noget sammen, og han er godt nok lærevillig og vil MEGET gerne. Elefenten er lige om hjørnet nu – han har 3/4 omgang.

Tesla har været til sin første söktræning i Sverige – og det var en stor succes. Hun tæskede ud til figuranterne, legede meget og kæmpede hele vejen ind. Det kunne ikke være bedre, skrev ejer. FEDT!!

F´erne knokles der også med på mange planer – så det er super spændende at følge med hele tiden.

De ældre hunde er der også gang i, og på lørdag stiller 5 stk. op til DCKs prøver i Køge.

Jeg synes det er et super spændende miljø vi har, og det er kilde til rigtig mange glæder her for kennelmor.

D. 25 har vi træningsdag på Fyn – og jeg tæller allerede ned.

Sweety har lige været forbi til en gang vask og trim – det var super hyggeligt. Om få dage bliver hun og hendes søskende 7 år – det er ikke til at forstå tiden går så stærkt.

I morgen er det så Smilla og Saga, der skal have en tur. Nyder så meget at have dem mellem hænder hele tiden!

Det er ikke så ringe endda 😀

Honey ( i midten ) på vej mod de 10 år med sine 2 døtre. En totalt nedfældet Donna til venstre, og Sweety til højre.