I dag har været en lidt stille dag – hvilket var yderst tiltrængt. Der har været gang i den den sidste tid.

I går blev hele hytten så gjort rent – og i dag har jeg fået spundet og strikket en del og nydt at være “færdig” med pligterne 🙂

Sidste uge har også budt på en del pligter – men af den sjove slags.

Smilla og Saga var forbi og blive vasket. Super hyggeligt og der var party i det lille hus her 😀 😀 Saga og Fanny kunne stort set vælte hytten.

Herunder de tre festøgler………..Saga, Smilla og Fanny.


Torsdag startede Fanny op til træning hos Johanna. Det blev på mormor Donnas gamle hold – så Fanny træner med Lp3 hunde primært 🙂 HÆ – men så er der noget at leve op til. Hun arbejdede FLOT! Fantastisk fokus – og det endda indendøre i hal, hun ikke har været i før. En hel time uden snor med andre hunde omkring – hun blev hos mig og arbejdede med stor glæde. Lå flot i dæk osv – ingen tvivl om de næste år med hende bliver kanon sjove og gode!

Fredag aften var der fri ved fod kursus hos Vores Hundecenter i Hillerød. 5 glade instruktører, der gerne ville lege med fri ved fod. Det var super hyggeligt, og aftenen fløj afsted. Jeg havde taget Donna med som demohund – så hun var også lige på job 4 timer fredag aften. Vi var hjemme 22.00

Havde overvejet at tage en af de andre med, for lørdag var prøvedag hos DCK. Men vi var til uoff. prøve for ca. 14 dage siden, og da var Donna så ivrig det var på kanten af fejl, så tænkte det var fint at tage toppen af energien.

Den plan lykkedes vist meget godt. Hun var lidt træt lørdag – men gik et pænt program og vandt klassen med 252 points. Det synes jeg er meget godt klaret, når vi ikke har trænet LP3 i et år. Hun elsker det – er helt høj, så nu nupper vi noget mere nu vi er i gang. Har allerede meldt hende til prøve igen, så vi holder gryden i kog. Jeg får ikke trænet, hvis ikke der er prøver forude.

Der er også et par ting, jeg gerne vil have rettet – hun mistede f.eks sit positionen i positioner under gang – hmm – plejer hun da ikke. Så lige pt er jeg meget motiveret for at få LP3 endnu mere under lup med hende.

Men hun er super stabil. De sidste 7 prøver hun har været til, har hun opnået 1. præmie ved de 6 og vist stort set været på vinderpladserne ved dem alle. 3 gange som 1. vinder. Så tror vi skal have et mål næste år om at komme til DM.

Så 2 dejlige piger at træne med pt – SÅ dejligt, og faktisk kan Casey også godt være med. Vi nupper små pas og der er dælme knald på. Det er svært ikke at håbe på hun kommer i topform igen – for hun er en super præcis hund med masser af turbo.

Fanny var med lørdag til prøve – for at træne slukknap. Den er god at træne med hende – for hun er sikker på alt og alle er til for hendes skyld og søger i den grad fest og farver hele tiden.

En super dejlig dag – med flere hvalpe af huset. Summer, Madonna og Rammstein var også med. Som altid er noget af det bedste at være sammen med hvalpe af huset og deres ejere.

Tesla på 15 uger har lige været til sin allerførste prøve 😀 Som den absolut mest og meget yngste 🙂 Den bestod hun flot – imponerende!

På lørdag kommer Gaia på besøg for Jylland – så skal vi en tur til Sydstranden og har sat Ginnie og Molly stævne. Så skal der leges!!!

Har fået en masse super billeder på det sidste – af forskellige hvalpe – og de findes alle i gallerierne. Men dette af Gaia er godt nok vildt suverænt. Glæder mig vildt til at se hende igen!