Lykken er………at føle sig tilfreds. Har man oven i købet en ekstra time, fordi vi skifter til vintertid – så er der lige tid til en ekstra kop kaffe + update her. Så giver det lidt ekstra på tilfredsheds-barometret 😀

Det har været en lidt hektisk uge, med masser af aktivtet.

Fanny har en alder nu, så turene kan blive længere og med mere knald på – og der gåes nogle lange ture øde steder, hvor de kan tæske løse rundt. Elsker efterår og at være ude pt. Lidt regn er også okay – så er man sikker på at have det for sig selv 😀

Mandag havde Ellyn og jeg sat hinanden møde på Garborgård, for at lave en lille generalprøve til LP prøver onsdag. Ingen af pigerne har været til indendøre prøve før – og så var det i hele taget skodvejr de dage, så rart at få trænet uden at blive gennemblødt.

Begge hundene arbejdede super flot. En udfordring var det dog – at vi på vej ind skulle passere Anettes 3-4 store, MEGET nysgerrige kattekillinger 😀 😀 😀 😀

Onsdag forløb prøven så – og det var et super hyggeligt arrangement, sød dommer, ditto ringpersonale osv.

Jeg kan så mærke, at JEG bliver lidt stresset over der ikke er så meget plads. Donna var egentlig ligeglad, tror jeg. Men der var en smal “platform” at vente på – og kom nye ind, skulle de passere lige op ad, hvor man sad. Det førte til flere små- episoder, hvor hunde lige krydsede klinger. En kæmpe hund fløj med et brøl ud efter Donna/mig, da vi passerede på vej ind – og åha – jeg hader det. Donna tog det dog i stiv arm – helt klart MIG, der har problemet der.

Jeg har brug for at kunne varme op inden prøven – det var der ikke mulighed for, og generelt har jeg brug for mere albuerum. Men man skal jo prøve det for at vide det 😀

Donna gik et pænt program egentlig, men var over-ivrig. Forstået på den måde, at hun er PÅ 120 %. Det vil sige 20 % for meget 😀 Hun “låser” lidt af ivrighed mentalt. Har prøvet tidl. hun var sådan – og det betyder fejl. Hun presser mig – for at få sine godbidder hurtigt, tror jeg. Når man går ud og venter mellem øvelserne, er hun stiv i blikket, stirrer, halen høj – og fodrer jeg ikke non stop, vil hun enten hoppe op eller gø. Mao helt oppe at ringe – og så ryger der noget hjerne. Det betød sjusk – hun havde afsindigt mange skævsidninger. Hun afslutter hurtigt – i stedet for at gøre sig umage. Knald – sit – og så manglede rumpetten lige 10 cm. for at være helt i plads.

Når jeg ser tilbage på de LP3 prøver vi har gået – har de bedste prøver været dem, hvor vi har lavet noget dagen inden, og hun er lidt træt. Så det er en fin erfaring jeg tager med videre.

Det blev til 2. præmie med 223 points.

Summer gik også en pæn prøve – nogle øvelser var super, andre lidt ukoncentrerede. Ellyn kom til at træde på hendes hale eller lign. i allerførste skridt i FVF – og så bliver Summer hys 😀 Så hun gøede hele runden rundt. De øvelser, der har haft fokus var super – feltet f.eks – men en ellers sikkert øvelse ( stå/sit) under gang, benyttede hun til at snuse gulvet af i. Kræ – men sådan er det. Ofte går det faktisk galt i de “sikre” øvelser – man skal passe på med at tage noget for givet.

Hun fik også 2. præmie.

Men super fin og hyggelig prøve, som jeg personligt lærte mere af, end alle de 1. præmier vi ellers har fået det sidste lange stk. tid.

I går var der Lapinettedag på Fyn – og armene er stadig ikke kommet ned. Fed, fed, fed dag!

Igen lidt spontant opstået, fordi Dixies ejer altså også gerne ville lære lidt om klikkertræning, tricks m.m. Vi har klaret noget online – der er kørt videoer m.m. frem/tilbage – men nu skulle det være irl.

Havde regnet med en hyggelig dag med de 2 hvalpe på Fyn – men det udviklede sig heldigvis helt vildt – og endte med 5 hvalpe fra F kuldet, 4 fra G – og Bassies søn Cato. Jeg havde så Donna og Fanny med.

Fantastisk dag – med tricks-træning, klikkerøvelser, ringtræning, masser af leg – og righoldige mængder af fantastiske kager.

Glæder mig sådan over det miljø vi har. Er så glad over de super hjem mine hvalpe er kommet ud i – hele vejen rundt! Dejligt alle hygger sig sådan sammen også. Vi er oppe på noet win/win/win/win eller lign 😀

Masser af billeder i galleriet!

Nu : Kaffe, inden turen går til Hundeskolen og søndagstræning.