5 min. i sengetid – men kan lige nå at opdatere her 🙂

Der sker meget lige i øjeblikket, og det er super spændende, det hele.

Der er godt gang i Lapinetterne – faktisk rigtig meget rundt omkring. Super spændende at følge med i og være en del af.

Som man kan se på News siden, har Rammstein ( L. Count Basie ) være igennem en uoff. færdselsprøve i Schæferhundeklubben. Dette gik så flot, at han bestod. Super spændende – og jeg er mega stolt. Jeg ved der venter en officiel forude, men jeg vil ikke hvor eller hvornår. Det sker, når det sker. Der er intet værre end en masse, der sidder på sidelinjen og krydser fingre. Det kan godt give et vist pres – og det skal der ikke være 🙂

I denne weekend er der blevet udstillet 3 hvalpe af huset + en Bassiesøn. Også med flotte resultater. Jeg er super stolt – SÅ flot arbejde af ejerne. Det har været hyggeligt at følge med online hele vejen 😀 😀 Dejligt også at opleve ejerne finder hinanden og hygger sig enormt og hjælper hinanden. Det glæder mig SÅ meget – det er et hyggeligt miljø vi har!!

Det har givet blod på tanden kan jeg se – nu planlægges allerede de næste udstillinger 😀 Dem vil jeg så også søge at komme med på. Så har Donna forhåbentlig pels igen, så det giver mening at udstille hende 🙂

I en weekend i feb. er der lørdag udstilling i Fredericia og søndag v. Hadsten. Fristende at tage en hel weekend og give den gas, men der er jo vovser herhjemme, der skal passes. 5 stk. helt nøjagtigt, hvis jeg tager Fanny og Donna med.

Så det skal planlægges osv – der gik ikke mange minutter – så havde et par kommende hvalpekøbere ( som er skrevet op til næste kuld og var på besøg for 1 uges tid siden ) tilbudt at passe et par af hundene. De har tidl. haft collie og er inde i rutinerne 🙂 Så kom et tilbud mere – og et mere – og faktisk så er der – vupti – pasning til 5 stk. hunde.

Har jeg sagt jeg har verdens bedste hvalpekøbere ?? DET har jeg!!

Der er simpelthen gang i så meget, og det er så spændende 🙂 Alle de små træner – og ejerne giver den gas. Spændende at følge med i, høre om deres forskellige kurser osv. Der trænes mange forskellige ting. Bruks, rendyrket Canis-træning, tricks, kurser i alt muligt, rally, lydighed osv Super spændende.

Jeg har planlagt min vinter nu stort set – indtil jul i al fald. Jeg har tilmeldt mig uoff. færdighedsprøve 1 med Fanny + hendes første rallyprøve. Glæder mig for vildt – elsker at træne med det lille pus. Det kommer sikkert til at gå fint, og vi skal have fundet en off. færdighedsprøve bagefter. Vi elsker tricks 😀

Vi er tilmeldt juleskue i Næstved – jeg har tilmeldt Fanny og Ginny. Ginny har jeg jo avlsretten over, så hun skal også ud på de bonede gulve 🙂 Flora og Fiona er også tilmeldt Næstved – så det bliver tophyggeligt!!

Så er der nogle LP prøver i Lapinette-regi også – her på falderebet i 2014 – og vist nok også rally (?) 🙂

Jeg har tilmeldt mig foredrag hos Irene Jarnved også.

Så er der selvfølgelig vores “alm”træning hos Johanna, hvor Fanny jo går. Lige pt er mormor Donna dog vikar, fordi det lille pus er kommet i løbetid. Så skal man have løbetidsbukser på. Synes jeg er lidt besværligt, så mormor kommer med i stedet. Men vi træner herhjemme, og kan nu sætte flueben ved fiks og færdig næseprøve.

2015 bliver spændende og allerede nu går jeg og tumler med alle planerne. Der kommer til at ske en masse – det er helt sikkert!!!

Både med egne hunde – og hvalpe af huset. Der kommer til at debutere nogle F-hvalpe 😀 Jeg har en aftale med Jonathan om Aslan skal ud og lave noget LP1 – og det skal Fanny også. Saga er startet til rally, og er totalt en haj til det. Flora og Fiona træner ikke hos mig, men de giver den også gas. Uhhh, det er så spændende, det hele!!!

Der bliver også arbejdet en masse med G-hvalpene……SÅ spændende at følge.