Fredag aften………kan høre vinden tager godt i træerne derude. Huset dufter af kaffe, æbleskiverne lige spist og vovserne brummer rundt omkring i hhv sofa og på gulvet her omkring. Deres aftensmad var lammeben.

Livet er da ikke så ringe endda, hva `? 😀

Vi er gået lidt i efterårs/vintermode herhjemme. Første vinter i 3 år uden hvalpe 😀 De sidste 2 vintre har jeg gået og ventet utålmodigt på dette tidspunkt, og så er der ellers røget et par mdr med hvalpenus, prægning osv.

I år er der “frivinter” . Men vi skal nu nok finde på noget at lave. Lige pt er der godt gang i træningen. Fanny skal gøres helt LP1 klar til foråret +´rallyklar. Donna skal have Lp3 holdt ved lige, og Casey bliver også trænet lidt hver dag. Så ser vi, hvor vi lander. Håbet er stadig hun vil kunne gå en LP3 en dag igen.

Hun er inde i en rigtig god periode – det er dejligt!!

Fanny og jeg træner en del tricks pt – og fri ved fod. Begge dele går rigtig, rigtig godt 🙂 I disse her dage er hun højløbsk, så hormonerne raser også godt og grundigt 🙂 Men når vi træner – så træner vi. Der er hun aldeles upåvirket af løbetid.

Næste udfordring er at hun skal dutte en stok – og holde positionen 3 sek. Det har vi ikke trænet før, men nu er der købt en stok og lagt en plan – og så skal det på plads. Eneste trick vi mangler ift færdighedsprøve 1. Resten kan vi.

Der er lagt rigtigt mange billeder i gallerierne den sidste uges tid. Især hos G og F hvalpene. Dels fra udstillingen i Herning, men også billeder af dejlige vovser ude i efteråret.