Vi er nogle krykhusarer herhjemme pt. Forleden gik jeg med 7 hunde i snor. Fanny og Casey i fleksliner. Vi var lige kommet ud af bilen, og nået 100 m hen ad stien mod stranden. De første hundrede meter er det altid som at lukke en flok kvier på græs om foråret ( jow, jeg er fra landet, så det har jeg oplevet ). Der er KNALD på – med andre ord 🙂

Casey og Fanny rendte og legede, løb efter hinanden, brydedes osv. Det har de meget sjov ud af. På et tidspunkt render de bag mig, og jeg løfter hånden med de to fleksliner over hovedet, så linerne ikke skærer mig i benene. Idet de kommer frem på den anden side med 180 i timen, letter 2 ænder kort fremme, som har været skjult i det høje græs. De to tøser tæsker frem – og da min arm stadig hænger over hovedet, har jeg ikke meget at stå imod med.

Jeg er gammel hestepige – og det ligger dybt ikke at slippe en snor, selv om der hives til. Så jeg fik da lige en lufttur, mens der kom et ordentligt smæld fra albuen. Havde problemer med at bruge armen resten af dagen – men brækket var den ikke. Kunne bøje fingre + arm – dog ikke så hurtigt.

Nå – efter et par dage er smerterne klart aftagende, så det var bare rykket, som har hevet lidt rigeligt i nogle ledbånd eller lign.

Til gengæld er der dukket en smerte op i skulderen nu, som sikkert også stammer fra det stunt.

Gimli har nogle dage, hvor han går skidt igen. Det kommer sådan on/off – men faktisk meget typisk her om efteråret. Han er glad, og jodler rundt med pivedyr herhjemme – men en tur på ellers 20 min tager en time. Det går IKKE stærkt!

Det går SUPER med Fanny træningsmæssigt. Hun er simpelthen en total fornøjelse. En detalje der dog har generet øjet, er stillingsskift. Hun hopsitter og smækdækker, men rumpen skrider ligesom ud i den ene side. Så hun sidder ikke ret op – hun skrider til den ene side og hviler på ballen. Det gør hun 50 % af gangene. Selvfølgelig kan jeg så klikke hende for at indtage korrekt sit – men hvis der ligger noget fysisk til grund for adfærden, er det nok godt at afdække.

Vi var ved kiropraktor i dag, og hun fandt en meget spændt muskel i lænden. Så hun er knækket, trykket og hevet i – og fik endda akupunkturnåle i musklen også. Så nu skal der laves øvelser – en masse balanceøvelser bl.a.

Her til aften er hun træt – helt klart har det kostet energi med sådan en tur til kiropraktor.

Såh jah – krykhusarer 😀

Resten af flokken ligner dog sig selv – og i går blev Silver 8 år 🙂 Nogle gamle hunde efterhånden – en seniorflok. Andrea bliver 9 om nogle dage – så 3 stk. på 9 år, 1 på 8, 1 på 7 – og så de 2 “små” 🙂

I går besøgte jeg Dina & co. Det var store badedag – og det var super hyggeligt at se hende igen. Hun var også glad for at se mig – hylede og peb, og kravlede nærmest op på skødet af mig. Det var nu ikke meget pels, der skulle vaskes – hun er totalt fældet ned efter hvalpekuldet i juni. Men nu fik jeg de sidste sørgelige rester af – og så kan der komme ny pels. Den var så småt på vej, kunne jeg se.

Silver – nu 8 år. Billedet er fra sensommeren.