Jeg sluttede sidste indlæg ,med jeg gerne ville bestille tørvejr og frost.

Det fik jeg så – meget pludseligt 😀 Skønt vejr, men koldt om morgenen – og super glat.

Nu er det sådan, at jeg har bare verdens bedste hvalpekøbere – og for nylig spurgte Bassies fam. om jeg da ikke lige stod og manglede et par støvler. De havde dem stående – fået af en nabo – og brugte dem ikke. De var tilfældigvis min str – og jeg er generelt fan af genbrug, så det var jo et hit. Så jeg var inde på Christians arb og hente dem 🙂

Jeg tror seriøst de har reddet mit liv et par gange det seneste døgn. For det har jo regnet og regnet – og BUM – så blev der minus 10 grader. Amager er en stor glidebane. I sne og slud – så skal hundene ud, og når man så går med 7 kåde vovser i nyfalden sne, og alt mildest talt stinker af harer – så er det vigtigt at stå godt fast. Sidste år blev jeg hevet omkuld flere gange. Men disse nye støvler har særlige gummidutter under bunden – man står bare fast!! Hold da op, dem er jeg glad for!!

En anden hvalpekøber – Winnie – havde lavet adventskalender til mig – med 4 gaver. Lækre ting – og selv som voksen er det da godt nok spændende at pakke op! Det bliver man aldrig for gammel til. Blandt gaverne var en hjemmelavet julesnaps. BUM – der blev jeg afhængig! Den kan jeg ikke leve uden fremover. Lige et sip, efter en iskold gåtur – så synger englene. Sjovt – for ellers kan jeg faktisk ikke lide snaps – men det her er godt nok godt.

I dag fik jeg så lækker chokolade – og det endda for at jeg fik lov til at låne en hund også. Jeg passede Gaia, mens hendes ejere var til julefrokost. De mente hun nok havde det sjovere hos mig – og jep, vi har haft det tæskeskægt. Hvor dejligt at måtte låne hende. Jeg elsker at have mine hvalpe sådan helt selv her af og til. Jeg lærer dem super godt at kende – og udover det totalt hyggelige ( forestiller mig, det er som at have børnebørn på besøg ), så er det også lærerigt ift opdrættet – at se vovserne, og hvordan de udvikler sig.

Jeg må sige jeg er tilfreds pt. Følger F og G hvalpe intenst ( de er hhv 1 og ½ år ), og de udvikler sig super godt. Alle glade, nysgerrige, sociale, tillidsfulde hunde med gang i. Gaia kom her – gik uden videre ind i et hus, hvor 7 hunde stod og sagde VOV – og gik straks i gang med at undersøge det hele. Da ejerne var kørt, og jeg åbnede køleskabet får lige at lave lidt frokost – bum, så stod hun med begge forben oppe på en af hylderne. Frækt ?? tjah, jeg elsker initiativ og mod.

Vi havde en playdate i Dragør med Winnie og hendes 2 Lapinetter ( søster Ginny og Fannys søster Molly ), og de var en lækker tur. 2 timer gik vi – og de havde bare en fest.

Alle 4………..

De 2 søstre…..


– og så lykkedes det at tage et billede af Ginny i dag. Hun er ellers svær at fange – enten har hun en rumraket bagi, eller også render hun med snotten i min lomme. Hun er bare styg, når det kommer til at hugge godbidder 😀 😀

Men smukke pige. Hende har jeg avlsretten på, så håbet er jo hun udvikler sig, således hun kan få hvalpe her en dag.

Fantastisk dag – ude på tur i det fri, sol, smukt vejr i øvrigt – og så sammen med dejlige vovser. Så kan man ikke ønske sig mere.

Jeg har lagt flere billeder ind hos de enkelte hunde.

Der er også nye billeder hos flere af de andre. Der kommer heldigvis en lind strøm hele tiden.

Men I får også lige Fanny og mormor Donna med her. Mine 2 dejlige piger!


Nu skal der lige spindes lidt, inden sengetid – og så venter en ny pragtfuld dag i morgen!