Så kom Egon lige forbi – og ødelagde min Sveriges-tur. Øresundsbroen var lukket for lette køretøjer i det tidsrum jeg gerne ville derover – og min bil er bestemt ikke en tung af slagsen, så turen udsat til anden søndag i nærmeste fremtid. Sådan kan det gå………

I stedet røg flokken i bilen som vanligt, og vi tog til stranden – også som vanligt. Men denne gang i noget voldsomt vejr. Det var også meget blæsende derude – luften blev slået ud af lungerne, men hundene elsker det vejr. De tæskede rundt som tossede – selv gamle Gimli svingede sig op og tog adskillige galopspring 🙂

Fanny bliver 13 mdr. om nogle dage, og hun er nu ved at være i superform. Virkelig muskuløs – hendes bagben er bare nogle træstammer, og brystmuskerne også godt markerede. Ingen tvivl om vore lange, daglige ture giver en god form. Men så kan hun også holde længe – så 1½ time tog det at køre hende træt forleden – og så var hun ikke gang træt 😀 Men der trak kaffen altså for mig 🙂

Sikke en energi og et tempo. Kun Casey kan følge med herhjemme – men hun har også altid være et kuglelyn, hvad det angår.

Jeg elsker vores morgenture – selv om det regner, blæser og bare er møgvejr – så er det skønt at komme ud i luften og se hundene nyde at strække ud. Verdens bedste kaffe er den man får hjemme igen – når vovserne er fodrede af.

Alexander, Bodil, Carl, Dagmar, Egon……….mon ikke den næste skulle hedde Fanny ??

Og så lige Honey på snart 10 – som samler alt op, hun finder. Lige fra poser med frosne grøntsager, som er røget overbord på et eller andet skib ( YAKS ), til dåser, flasker, plasticstykker osv. I dag var en god dag – en pind var drevet i land.