Så har Bassie boet her 4-5 dage. Som altid vader han bare ind, som boede han her. Han er simpelthen en af flokken.

Super hyggeligt – selv om der nu er lidt konkurrence om hvem der skal ligge på mine ben – i al fredsommelighed 🙂 Bassie er meget glad for mig, og er helst radius max 1 m fra mig i hvile. Det samme er hans datter Fanny, så de har lidt sjov med det. Det lader dog til der pt er indgået stiltiende aftale. Nu ligger de op og ned ad hinaden – til tider nærmest viklet ind i hinanden, og begge rører ved mig 🙂 De er nu lidt søde!

Også sjovt at se hvor meget de ligner hinanden på mange planer. Både fysisk og af sind.

I dag nåede collie-tallet herhjemme nærmest svimlende højder. Hele 9 stk – for Flora flyttede ind for en dag.

Hun skulle have et bad og have hevet de sidste hår af – for hun har fældet en del, og nu er det dækhårene der ryger af. De har jo en baby derhjemme, der kravler på gulvet – og så er der en fordel i at reducere mængderne af hundehår på gulvet.

Flora bor i Næstved med ejer Belinda, som tager toget ind hver dag til Kbh – og arbejder lige ved Strøget. Så vi aftalte at jeg hentede Flora derinde og havde hende hos mig til Belinda havde fri igen – 16.15 skulle Flora afleveres. Så en dejlig, lang dag var hun hjemme hos mig.

Det var en fornøjelse – elsker at have mine hvalpe “i hænder” en gang imellem.

I lørdags var vi også sammen – for Belinda og Flora er nogle træningshajer. De træner hos DCH -hvilket går forrygende. Samtidig med har de trænet en masse tricks m.m., som de har lært de få gange vi har set hinanden – og ellers via chat og video. Det går forrygende – så syntes et færdighedsprøvekursus hos Johanna lige måtte være sagen. Det var så i lørdags i Ringsted, og jeg tog ned og kiggede med.

De er super seje – og stort set prøveklar!! Sikke et fokus og en arbejdsiver Flora har – så fedt at se!

Bassie og Fanny var med – i bilen. På vej hjem fik de en tur i Karlstrup Kalkgrav på 1 time, som tak for tålmodigheden ( 1½ times ventetid i en bil ). Det var lige noget de kunne brug – og trods gråvejr er der bare smukt dernede.

Fanny i Karlstrup Kalkgrav………….

Farmand Bassie og Fanny……

Søndag var der gåtur her på Amager – for de collier der måtte have lyst til det. Det havde 18 stk – og de 10 var Lapinetter. Super hyggeligt – og en smuk tur i Pinseskoven og rundt om Hejresøen. Jeg havde Donna, Bassie og Fanny med.

Det hele sluttede som det skal – med kaffe og kage. Virkelig dejlig tur.

Mandag stod den på 5 kvarters strandtur med flokken herhjemme – og den del træning om eftermiddagen.

Så det er hundedage, der er fyldt godt ud pt. Jeg er brugt, når jeg går i seng om aftenen – for der skal jo også støvsuges ( en del faktisk ), gøres rent, købes ind osv.

Har alle hundene med på tur om morgenen, men resten af dagen er de delt op i hold, for at få mest muligt ud af det. Jeg går nok tur 4 timer dagligt. Det kræver sin kaffe!! 🙂

Her lidt billeder af tur på Amager Fælled i dag med Flora, Fanny og Bassie.

2 smukke piger og deres far.

Fanny

Flora

Bassie………

og så handlede Amalie Saphira til BIR hvalp på skuet i Årslev – og 5. bedste hvalp ud af 38. SUPER flot. Kæmpe tillykke!!!