Det er livlige tider her i huset.

Bobby er rejst hjem igen – og blev passet her 13 dage. Inden han rejste flyttede Saga ind, og der var overlap på 4 dage.

Mens de var her kom der visit fra Sverige – af Monica ( Monidesign collies ). Hun bor i Stockholm, Jeg var hos hende for et par år siden for at få parret trixie – Caseys søster. Desværre var hun sendt i al fald 3-4 dage for tidligt af sted af norsk dyrlæge – og den norske ejer måtte retur pga arbejde, så hvalpe blev der desværre ikke. Men jeg nåede jo at møde far hund irl – og var solgt til stanglakrids. Siden da har han lavet et kuld hvalpe i Sverige, så tanken meldte sig jo at prøve igen.

Monica og jeg har holdt kontakt siden, og hun ville gerne besøge mig og se mine hunde irl. Det blev nu – og hold da op, det var hyggeligt!! 2 dages non stop snak om collier. Masser af erfaringer at udveksle – og hun har netop været i Oklahoma til collie special – og havde maser af hæfter, bøger m.m. med som jeg kunne se. Hvor har det været spændende og super inspirerende.

Det er besluttet Fanny skal parres med Monicas texas – og vi vil begge have en hvalp 🙂 Det bliver spændende! Alt sammen. Der sker mange spændende ting lige nu.

Lige nu står den dog på gåture, gåture og så lige lidt mere gåtur. Hundene er delt op i hold. Jeg kan godt gå med alle på en gang, men jeg synes ikke de har meget ud af det. Jeg kunne så tage dem med på fritløbsområderne her på Amager – hvilket jeg også gør dagligt. Men ikke alle på en gang – jeg synes det er dybt unfair ved møde med en hund, at den skal stå over for en hel flok. Det er ikke fair. Det er et pres, der vil noget. Så kan den være nok så sød – og mine ditto – den fremmede synes det er overvældende.

Så jeg går nok ca. 10- 15 km dagligt pt – så glæder mig over kaffen er opfundet 🙂

Men til gengæld holder vi træningsfri. 2-3 uger uden træning tror jeg er sundt!

Lige lidt billeder fra de sidste dage :


5 Lapinetter + Silver på tur : Ginny, Saga, Molly, Fanny, Bobby og Silver.

4 Lapinetter på tur + Monica ( Smilla, Summer, Saga og Fanny ).

– og nu vil vi på tur igen 😀 Gang i den pt. Men dejligt!