Så er ferien ved at være slut. Hverdagen kommer igen – og det er også godt nok. Alle feriehundene er rejst hjem og vi er bare “os”. Bassie kommer dog en uges tid lige om lidt. Men han er jo lidt fast inventar og totalt en af flokken.

Jeg er i gang med at arbejde med Fanny igen. Vi har været i gang med LP2 et lille stk tid inden ferien, og i torsdags rendte vi de nye ting igennem hos Johanna. Status er at det stort set er der. Hun kan det.

Mangler lidt afpudsning – f.eks er hun super til feltet, men 1-2 m inden vender hun sig og bakker ind 🙂 Det ville nok give 10 ( tror jeg ), men jeg synes det er noget rod. Jeg vil gerne hun søger midten direkte. Hendes “stå” er super, og hun bakker til jeg siger “stå”. Så står hun der og logrer 😀

Det er selvindlært adfærd – men hvorfor ? Johanna havde svaret – hun elsker at bakke og det er forstærket rigtig meget tidligere, så nu knalder hun selv den på 😀 😀 Jeg har så også indlært feltet ved at kaste hende elskede bold – så den skal hun jo også vende sig og se. Nu omkoder vi og det kom allerede på plads i går, synes jeg.

Stillingsskift – tjek. Apport – tjek, dog kunne afslutningen være bedre – hun sidder skævt. Men småting at pusle med – og det er hyggeligt. Jeg er SÅ glad for hende!!

Hun er tilmeldt et par LP1 prøver mere – bare for at lære hende bedre at kende i den situation. Jeg plejer at sige “de”får mere hjerne, når de har været i deres 2. løbetid. Den er hun i lige nu – så spændende om det ændrer noget.

Hun er også tilmeldt en off. færdighedsprøve. Hun opnåede 47,5 points i dec.i en uoff – med en dommer vi ikke kendte. Så nu må vi hellere nuppe en off. også. Dixie ( L. Girl Crazy ) er også tilmeldt – så det bliver top hyggeligt. Også rart at træne tricks igen.

Der er ved at være mange bolde i luften. Havde fornøjelsen af søster Flora og Belinda på rallykursus herude. Hold da op, de er gode!!! Vi har jo set hinanden løbende – og sidst snakkede vi om venstrevendinger osv – og jeg skal love for der er sket noget. Det er bare SÅ lækkert at se på!! Jeg synes Fanny er sej i fri ved fod – Flora er lige så god!! Så de er da godt nok lige blevet tilmeldt rallyprøve også!! De er også stort set LP1 klar. PÅ onsdag tager vi en nørdedag sammen!

Ginny ( L. Got Rhythm ) var også med på kursus – kun lige 1 år gammel. Hun er dælme også god – også snart klar.

Så var Madonna/Rammstein og Lone også med. Det var noget deja vu agtigt. Madonna ligner mor Donna uhyggeligt meget – dels af udseende – men også hendes måde at arbejde på. Uhhh, det der ivrige, glade udtryk – jeg havde nær hugget hende 🙂 Men Rammse og Madonna er jo i fuld gang med rallyen, så det var mest nørderi med hund omkring fører og lign. finurligheder. En super sej rallydag med 4 hvalpe herfra+ 4 andre!!

Gaia har holdt ufrivillig pause et par uger, grundet operation – men har lige set en video i dag af, hvad de arbejder med pt. Wow – dælme også lækkert.

Det er så spændende, det hele.

ja – og så er der jo nu annonceret kommende avlsplaner – hvor Summer ( L. Dancing Queen ) skal parres med Nexus (Fornborgens Major Melker ).Åhhhhh, håber ikke der er nogen der ligner halvsøster Fanny…….ohhh………Gad godt have en hvalp af den kombination. Det kløer noget i fingrene. Men sådan skal det jo være – ellers skal man ikke “lave” hvalpe. Der er dog fuldt hus herhjemme, skulle jeg mene 🙂

Også meget, meget spændende.

I hele taget er “hundelivet” vel bare spændende (?) Hele tiden noget at glæde sig til!

Jah – og så har Timmy ( L. Eye of The Tiger ) fået en lillesøster. En lille tibbetansk terrier-pige. Her har hun været i hjemmet 2 dage – og han er salig. Så smelter jeg altså lidt!! Dejlige dreng!