Da jeg gik aftenturene i dag ( hundene er delt op i hold ) var det tydeligt, at det nu bliver mørkt tidligere. Nu går det den vej igen………efteråret er om hjørnet. Da det også var blæsende og vældig køligt ift de sidste dage fik jeg totalt efterårsfornemmelser.

Egentlig gør det mig ikke noget. Jeg trives bedst forår og efterår 🙂 Det gør hundene også, synes jeg – de pepper altid op, når den tunge varme bliver afløst af køligere luft.

Vi går mange ture i øjeblikket – og nyder naturen derude. Det er simpelthen bare skønt!

Jeg har også startet mere seriøs træning op igen med Donna og Fanny. Nu venter er prøver forude, og så er jeg bedre til at tage mig sammen.

Donna er tilmeldt rally-championprøver og jeg er vildt spændt. Jeg forventer mig ikke super resultater lige i første hug, men glæder mig til at komme i gang med klassen for alvor. Jeg tænker at vi nok skal ud og have fingrene for alvor i bolledejen, for at mærke hvor vi er.

Jeg piller sekvenser ud hver dag og går ud og træner – og nogle ting er bare enormt nemt. Sende til kegle og felt – intet problem. Hund rundt om fører på venstre side – er bare heller intet problem mere. Hun tæsker rundt og vores koreografi er nu indarbejdet og sidder lige i skabet. Højre side er ved at være der………..

Faktisk synes jeg det går hæderligt – og det er sjovt, hvilket er det vigtigste.

Det svære kan faktisk pilles ud til 4 skilte. At være klar i sine signaler til vovse – om det er “hund rundt om fører” eller sideskift foran” – det er nok noget af det sværeste. Så de sidste dage er de 2 skilte stillet op efter hinanden – mange gange dernedad……….Så er det skiftevis på højre og venstre side. Men vi er i en proces, vi har et mål – og det er sjovt.

Fanny er faktisk LP2 klar – og kunne godt gå op i den nu. Har overvejet længe hvad jeg skulle gøre. Nu nupper vi dog et par LP1 prøver mere – for det er også fedt og godt at føle sig lidt ovenpå situationen ift at gå op i en klasse – i stedet for det hele tiden er ALT for spændende. Så kan fokus være på – jah – fokus 😀

Hun er dog færdig med sin 2.løbetid – og det har klart givet noget mere ro, overskud og fokus fra hende. Tempoet er også sat lidt ned lige nu – hvor hun plejer at galopere ind i et felt med 120 i timen – traver hun nu fra 2. gang hun bliver sendt ind. Men det mønster genkender jeg fra Donna – det går væk, når hormonerne er på plads igen. Fannys fri ved fod er dog som den plejer – ih, jeg elsker at have hende dansende der på siden.

Tirsdag skal Summer herpesvaccineres og progesteron-testes – jeg forventer vi nok tager turen til Sverige næste weekeend. Meget, meget spændende. Nu er det over 1 år siden her var hvalpe sidst – så indrømmer blankt jeg er ret skruk.

Onsdag kommer der gæster fra Sverige – der er skrevet op til hvalp efter hende. Glæder mig meget til at møde dem. Fra nu af kommer det nok til at gå slag i slag med prøver, UHM, hvalpe osv. Et aktivt efterår!

Men det er nu heller ikke så ringe endda 🙂

Jeg har lagt over 200 billeder i galleriet de sidste dage – modtager en masse hele tiden fra hvalpekøberne, og så bliver de gerne lagt ind i omgange. Sådan en omgang har der lige været 😀

Men her er et jeg har taget – 4 vovser på tur. Donna, Silver, Fanny og Bassie.