Nu er efteråret vist en realitet. Gråt i gråt, blæsende og med en del regn.

Ikke det vilde nye at berette her. Vi er lidt i “ventens tider”. Torsdag bliver Summer scannet – så ved vi om der kommer hvalpe. Ellyn kan berette om store adfærdsændringer, og glubende ( atypisk ) appetit, men det er nu ret at få vished. Det er en periode, hvor man nærmest kan bilde sig selv hvad som helst ind – både den ene og den anden vej 🙂

Aslans nye ejere er fundet – men de må også vente på, at han får overstået sin UHM. Men der venter et dejligt hjem til ham – garvede collie-ejere, så det er godt.

Der er en del Lapinetter der skal til prøve den kommende tid – i forskellige ting. Bliver også spændende at følge.

Mest af alt er jeg dog i efterårs-humør. Lange skovture ( med hundene – klart! ), og indsamling af diverse ting og sager fra haven/naturen. Har efterhånden fået fyldt fryseren med flere kg tomater fra haven, æblemos ditto, brombær, mirabeller – og diverse svampe. Jeg er blevet vældig optaget af svampe – hvilket dog har ligget lige under overfladen i en del år. Synes de er smukke, fascinerende osv – men nu er der også gået samle-nørd i den.

De smager fantastisk! Supermarkedets champignoner er en sølle omgang efter en gang kantareller eller rørhatte. Så det nyder hundene også godt af. Rygsæk på med kasse i – og så ud i skoven, gerne flere timer ad gangen.

Var i Tisvilde forleden med bekendt – og der fik vi samlet kantareller. Ohhhhhhhhh – det var godt!!

Nu læser jeg så en del om plantefarvning af garn – og sortfiltet viftesvamp er fantastisk til det. Dem så jeg en kæmpe bunke af i skoven i går. Så kilder det i fingrene for at plantefarve. Alle de muligheder hele tiden – og så lidt tid altså!

Vi får også trænet lidt herhjemme – og konkret havde vi en fantastisk træningsgang hos Johanna i torsdag, hvor Fanny VIRKELIG var super duper.

Jeg skal arbejde lidt med mig selv for at holde motivationen oppe. Når man er i gang med LP1 med hund nr. 6, så har man ligesom været der. Fanny er vidunderlig at arbejde med, og når vi træner sammen løber tiden altid fra os.

De nye øvelser, som er gældende fra 2016 er i den grad et frisk pust.

Donna er blevet sej til champion-klassen og jeg kan faktisk godt se os arbejde med det de næste par år. Hun synes det er sjovt – og det synes jeg faktisk også.

Vi havde playdate med søster Fiona på Ishøj strand sidste uge – fantastisk hyggeligt. Jeg havde kaffe med, Anders havde hjemmebagte boller med – og så knoklede de 3 søskende ellers rundt og havde en fest! Der var nogle trætte hunde bagefter 🙂