I dag bliver Fanny og hendes søskende 2 år. Tid er noget mærkeligt noget – samtidig med jeg ved hun er en ung hund, så synes jeg der er sket SÅ meget siden hun blev født, at det er svært at forstå hun kun er 2 år.

I disse dage flytter hendes halvsøskende hjemmefra. Pepsi flyttede i går – og Charlie i dag. De skal begge til Jylland, og jeg bliver aldrig god til det der. Uhhhhhhh, jeg havde hjertekvabbelse i går da Pepsi var rejst – men det hjalp at få en update op aftenen, at de var landet og han havde spist og nu undersøgte huset. En stresset/ked af det hund spiser ikke, trøstede jeg mig med.

I skrivende stund er det Charlie jeg sidder og tænker på – men hans nye ejer vil også sende update i aften. Heldigvis er alle mine hvalpekøbere – nuværende som kommende – nogen som sætter pris på god kontakt. Det er de såmænd også godkendt ud fra 🙂

Men – 2 år ?? Fanny er 2 år! På den tid har jeg fået 22 hvalpe – det er jo HELT vildt, og leder tankerne lidt hen på hvalpefabrik. Sandheden er jo en helt anden, hvilket enhver der har været her ved 🙂 Hvalpene har det halve af stuen – og det er vist mere mig, der bor i et hundehus end hundene der bor i mit hus – eller noget. Hver og en har en stor bid af hjertet!

Jeg har været heldig at få store kuld – 2 kuld med 8 hvalpe og 1 med 6 hvalpe. Så skal det jo blive til noget.

En meget stor del af mit liv drejer sig om at følge disse hvalpe, gå tur med dem + ejere og i hele taget hjælpe hvor jeg kan. Det er en fantastisk gave at følge deres udvikling – og det er STORT at møde dem igen, og så hvor glade de bliver, når de kan kende mig.

Det er stadig hårdt af h….. til, når de flytter – så der er bestemt ikke gået auto-pilot i den!!

Næste år må der laves en Lapinette-dag i det jyske også – der er efterhånden en pæn stor bestand af Lapinetter derovre.

I går havde jeg hvalpene på får – en hvalpetest jeg fik i gave af Camilla fårehyrde. Hun var hjemme og se hvalpene – og jeg tror hun blev nysgerrig efter, hvordan de ville reagere på får.

Det var så i går og veninde Jeannette tog med, for at holde styr på collietropperne 🙂

Det var en kæmpe oplevelse. At se de små pus bare holde totalt fokus på fårene, og placere sig korrekt for at lægge tryk – det var sejt. Pepsi og Balto var imponerende seje.

De var løse – 4 ad gangen – sammen med 3 løse får. MEGET spændende – men det gik super.

Jeg lægger billeder af dette i galleriet.

Det var en rigtig fin oplevelse at få med – nu her inden de rejser til hvert deres verdenshjørne.

Traditionen tro skal kuldet spredes vidt omkring – 3 i Jylland, 1 på Fyn, 1 på Lolland, 1 i Tårnby ( HEP ) og 1 til Sverige. MEN – 2 børdre skal bo i hhv Skørping og Vadum, hvilket ikke er så langt fra hinanden, så der er allerede aftalt playdates m.m. der. Uhhhh, det glæder mig. Sikke en gave for sådan et par brødre!!

Efter en hektist dag med MEGEN leg ude i en græsplæne belagt med rimfrost – er der nu ro over hele linien. Så skal jeg vist også lige hvile mig lidt. Fanny startede med 1 times tur på stranden hvor hun tæskede rundt – og så får hun noget godt i aften. Så har hun også haft en god fødselsdag!

Tillykke til alle F´erne derude!!