Så var det lige tid til en lille update.

Tiden er præget af mange gæster. Hundegæster. I og med lille Lizzie skal blive boende til 31. januar er jeg indstillet på mere seriøs træning og den slags må vente lidt. Socialisering af Lizzie og så flokkens lange gåture kommer i første række, og så er der jo også praktiske ting der skal laves.

I og med Lizzie i går blev 11 uger – og dermed stadig er kategorien “lille” så kan jeg heller ikke tage hjemmefra særligt længe – uden at have pasning eller have hende med. Jeg ved godt andre kan tage på arbejde osv – men jeg sidder som på nåle så. Kan ikke finde ud af at lade sådan en lille en være hjemme uden at kunne komme ud og tisse osv.

Så jeg er egentlig ret stavnsbundet. Starter dagen med at tage på stranden med 4 hunde – incl Lizzie – og så går vi en god tur der. Hjem og spise – og så må på endnu en tur med hold 2. Når DE så er hjemme igen, så har Lizzie sovet mindst 1 times tid – og så er hun frisk igen 🙂 Så der er gang i den dagen lang med min lille pensionær.

Nytåret er overstået, og vi kom vældigt fredeligt ind i det herhjemme. Gimli er den eneste der har været påvirket af fyrværkeri – og han har ikke meget hørelse tilbage, så han hører det ikke. Så de sover bare.

Det vidste jeg godt de ville. For ca. 1 måned siden stod Flora fra F kuldet i sin have, og naboens unger fyrede en stor raket af lige ved siden af hende. Hun lettede mindst 2 m – og fik kæmpe chok. Har siden reageret meget på der skydes af – og der skydes bare rigtig meget af der i Næstved hvor hun bor. Så da ejer fortalte det, tilbød jeg hun kunne være her. I mit kvarter må der ikke skydes af – så der er min. 100 m til, hvor der skydes af. Der er stadig bulder og brag – men ikke LIGE ved siden af.

Summer flyttede hjem d. 26. dec – og d. 28. flyttede Flora ind.

Det gik over al forventning – kl. 00.00 midt i årsskiftet – lå hun og sov sødeligt på sofaen, selv om det buldrede udenfor. Jeg tror det betyder rigtigt meget at have en rolig flok at spejle sig i – og de sov bare alle sammen.

Om eftermiddagen havde jeg Fanny, Flora og lille Lizze med på gåtur i Ishøj med en masse collier – og det har helt klart da også gjort dem trætte, men der var ingen angst eller uro at spore hos hende. Så det var godt. Der var i øvrigt flere Lapinetter med på turen – Winnie m. Molly og Ginny og Fam. Rolin m. Aslan. Super hyggeligt – og hundene hyggede sig. Lille LIzzie gik en del af turen, og vandrede ellers på arm imellem os. Hun klarede det så flot.

Flora flyttede hjem igen d. 2. jan – og sent om aftenen flyttede Summer ind igen. Hun nåede lige 4-5 dage hjemme, så blev ejer syg – og er nu indlagt. Så jeg hentede Summer og så bor hun her imens. Selvfølgelig da. Til stor begejstring for Fam. Donna + efterkommere. Sikke nogle fester de holder i den familie!


Her lidt Summer og mor Donna-fest. Man skulle ikke tro Donna er på vej mod 9 år – hun skåner bestemt ikke sig selv, når der skal leges vildt.

Endnu en gæst her d. 2. – var Haley. Haley er alias lillepigen – på 100 gram ved fødslen. Hun er lige så stor som Lizzie her nu – og hun kom forbi da hendes ejer skulle passe flokken her, mens jeg var til fødselsdagsbrunch. Som sagt – 2 timer ude – så sidder jeg på nåle. Det gik super – og de 2 søstre havde en fest!

Senere samme dag havde jeg en hvalpe-playdate. En mand havde skrevet og ville på hvalpehold, og står nu på venteliste. 4 mdr gammel bomudlshund – så jeg var fræk og spørge om hans hvalp måske ville lege med min (?) Ja da – og så blev det rigtig sjovt, for vi har gået på musikskole sammen som børn og spille sammen der.

Begge haft professionel karriere – og han spiller nu i Odense. SÅ hyggeligt – så efter at have leget en formiddag med Haley – så stod den på hvalpeleg med Bella + yderligere 2 hvalpe stødte tilfældigt til. Så var der godt nok udsolgt vel hjemme igen.

I går var vi i Tappernøje og besøge Dina + Anette/Carsten. Jah – mere end 2 timer, så jeg tog Lizzie med. Så var der dejlig frokost – og en masse hvalpekig og nusseri. De bliver 3 uger her onsdag og er selvfølgelig fantastisk dejlige. Minder meget om det kuld hun havde her også – kraftige, robuste hvalpe – og helt konkret er der en del Zülle-flashbacks. Samme hvide blis som han havde og bygget rimeligt meget som ham også. 4 tri hanner har hun + 1 zobel pige.

Så brugte vi en eftermiddag på at gennemgå den kommende tid – udfylde papirer til hvalperegistrering, snakke om hvalpemad – hvilket de skal have om lidt, socialisering, hvilke undersøgelser osv. Jah – og jeg viste hvordan jeg klipper deres negle. Sådan 8 uger ryger af sted, for der er hele tiden en deadline for et eller andet. Første ormekur er f.eks nu – hvor de bliver 3 uger. Super hyggeligt besøg – og skønt at se Dina. Hun er fit for fight igen – og var meget glad for at se kennelmor 🙂

Jah – når jeg egentlig lige tænker over det – HOLD da op, der har været gang i den de sidste dage her. Dagene har været fyldt med oplevelser.

I dag har jeg fået ordnet en del herhjemme, fundet den indre ro igen – og så har jeg fået nyt foto-udstyr 😀 Uhhhh, gjorde et røverkøb tror jeg og fik optimeret hardwaren i kamera-afdelingen.

Meget, meget spændende. Nåede lige en prøvetur inden det blev helt mørkt – men det var ikke optimalt ift lys osv – alligevel mærker jeg hvor meget lettere det bare er at arbejde med. Så det vil jeg glæde mig til at rode videre med.

Nu er det kaffetid – og så godnat!


Meget nysgerrig Lizzie, der syntes Dinas små var SÅ søde og spændende. Sjovt at se sådan en lille en blive helt salig – bare stå og logre med lav hale og NYDE det. Donnas gener – ingen tvivl om det. Elsker alt småt <3