Så gik der lige en uge igen…………og den gik stærkt.

Synes der sker så meget hele tiden!

Lille Lizzie er her stadig og jeg har dermed haft ansvaret for rigtig meget socialisering ift hende. Så synes her har været travle dage. Derudover er vovserne delt op i hold 1 og 2. Hold 1 er de unge og vilde, der skal ud på stranden om morgenen og gå en lang tur løse – og løbe noget krudt af sig. Hold 2 er de ældre – som hellere vil gå i skoven og bruge en masse krudt på at snuse og snuse – og så lige snuse lidt mere. Så det betyder 4 lange ture hver dag til mig + træningen af dem + socialiseringsture med Lizzie.

Jeg har haft fødselsdag i ugen, som gik – og ønskede mig en skridttæller, hvilket jeg fik af min søn. Synes jeg går meget – og også er vældig træt om aftenen, men hvor meget var det mon ?

En helt alm. dag uden ekstra – 17000 skridt, og når der så er lidt mere socialisering af Lizzie eller en ekstra tur med en hvalpekøber/hundeven – så rammer vi 22.000.

Det er sundt at have hund – på mange planer 🙂

Jeg er startet seriøst op med at træne Fanny ift LP2 – og det er fedt. Ved ikke hvem af os der nyder det mest – men vi er glade, er vi! 🙂

Har altid 2 øvelser jeg piller ud, og arbejder med delmomenter, sætter sammen, varierer osv – og når den føles færdig ryger den på vedligeholdeseshylden, og så kommer nye øvelser ind.

Rundt om kegle/pind har jeg med hver dag. Det er ren belønning for hende- hun ELSKER den øvelse. 180 i timen rundt om og så party. Forudser problemstillinger forude på den konto ift felt/rundt om – men nu tager vi en ting ad gangen. Glæde kan man ikke få for meget af.

Stilllingsskift – flueben ved den. “rundt om” ditto. Stå /dæk under gang – nu uden at stoppe op, jævnfør nye regler – også ved at være der. Positionerne indtages flot – mangler lige sidste sikkerhed ift ikke at trippe i stå, når jeg går 6-7 m bagved ( ifølge regler 5 m – og så presser vi den lidt ).

Fri v. fod piller jeg også lidt i – hun er MEGET ivrig og glad, og kommer let til at gå for langt fremme – det så jeg gennem fingre med i LP1 – nu skal det på plads. Ny belønningsstrategi lader til at virke.

Jamen – hurra, hvor er det fedt at være i gang igen.


Der er også godt gang i den i Lapinette-rækkerne, og flere unge hunde er ved at være LP1 klar. Gaia er meldt til de første prøver – SÅ spændende at følge med i.

De ældre har også sat nye mål og begejstringen er høj lige nu. Det er meget motiverende.

Ugen har budt på flere gåture med hundevenner – så lille Lizzie kan komme ud og møde søde hunde. Bla skrev Tenna ( som jeg kender, da hun har hvalpetestet et par kuld her hos mig ), om ikke Lizzie skulle møde Mogens. Jow – det måtte da være et match in heaven. Lizzie og Mogens – det bliver ikke bedre 😀 😀

Mogens er en pointer – hentet i New Zealand – og 4 mdr gammel og 4 gange så stor som Lizze. Så først tænkte jeg – hmmm – gad vide, hvordan det spiller sammen (?) Men vi aftalte bare at gå en tur med dem i snor, hvis det blev for vildt – men Mogens var ellers meget sød og rolig.

Det var han – i den grad, og de 2 havde en fest. Sikke en fed tur – og kanon god oplevelse med en hund af bare HELT anden race og type end Lizzie collie. Han blev lidt kæk et par gange, men så røg gebisset frem og hak hak hak – og det havde han super meget respekt for, og så legede de videre. Absolut intet “uha” eller noget som helst – dælme en sej lille pige.


Meget ligeværdigt – de skiftedes til at løbe efter hinanden.

d. 20. januar havde jeg fødselsdag – og selvsamme dag blev Bobby ( Lapinettes Daddy Cool ) far hos Kennel Keyloc. 2 dejlige tævehvalpe så dagens lys. Der var desværre 3 døde også – som havde været døde nogle dage. Hvorfor finder man nok aldrig ud af. Men de 2 tæver har det super, og har taget rigtig meget på. Store som udgangspunkt – og stærke.

Dina ( Lapinettes Chelsea Bridge ) har også 5 hvalpe pt – de har lige rundet de 5 uger. Så der er gang i hvalpekasserne hist og pist. Dem følger jeg jo tæt, og det går super med dem!! Aftalen er jeg skal derned her snarest og tage billeder af dem – men må lige se, om det stadig er aktuelt, for de skulle være solgt alle sammen nu. Men jeg skal nu ned og se dem alligevel 🙂

Så den sidste tid har generelt bare været præget rigtigt meget af hvalpe – og der er mange spændende små pus at følge de næste år.

Dagen i dag bød på skøn gåtur ved stranden med Lizzie, Fanny og så Lizzies søster Haley. Haley er alias “lillepigen” på de der 100 gram ved forløsningen. Mirakelbabyen. Hun er nu lige så stor som Lizzie og sikke en fest de havde i dag. Høj sol, sne og glade hunde – så bliver det ikke bedre.

Vi har også haft en playdate med Fanny og halvsøster Bianca i denne uge. Bianca bor om hjørnet – og går af og til forbi huset her på vej hjem. Jeg var i gang med rengøringen og blev pludselig opmærksom på Fanny stod i haven og hylede som en ulv. Så ved jeg Bianca er ude og gå – de to søstre har bare tjek på hinanden, og så kalder Fanny. Da jeg gik ud kunne jeg da også høre hende svare langt væk.

Nå – ind og få varmt tøj på – og så ud og se om hun havde tid til at lege. Det havde hun 🙂


En anden dag stod den på gåtur ude på golfbanen med Smilla og Saga. Jeg havde Fanny og Lizzie med. Super smukt område – og kæmpe stort. Herunder Fanny og Saga. Jeg har taget en masse billeder disse dage – og de er lagt ind i galleriet under de forskellige hunde 🙂

Næste off. ting vi skal herhjemme – er udstilling. d. 30. januar er der udstilling hos DCK. Bobby er meldt til – og jeg har lovet at hjælpe med det hele. Dvs jeg henter ham, vasker og ordner ham – og udstiller ham. Det er jeg noget spændt på – han er aldeles utrænet i alt og en MEGET glad dreng 😀 😀 Men kan man ikke blive andet – kan man altid blive til grin 😀 Jeg har en bred ryg – så nu ser vi hvad der sker. Jeg meldte Lizzie til, når jeg alligevel skulle med. Hun flytter dagen efter – men hun skal alligevel med, for hun skal ikke være alene hjemme ½ dag. Såeh – spændende, hvad dommeren siger til hende. Haley er også meldt til, og så kører vi sammen og har en hyggelig dag ud af det.

Ejer har netop taget dette billede af Bobby. Verdens gladeste hund – tror jeg han er 🙂 Synd jeg ikke har tri eller zobel tæve, der ikke er familie – for jeg synes også han er ret lækker. Nu må vi se, hvad dommeren siger!

Har set et par annoncerede kuld i løbet af året, hvor jeg egentlig godt kunne have tænkt mig hvalp – fra udlandet. Så overvejer pt om næste hvalp herhjemme skal hentes ude.

Der er altid så meget at overveje – det er det, som gør det spændende. En lang, spændende proces, hvor man aldrig bliver færdig 🙂