Jeg synes der er mange bolde i luften lige pt – og det huer mig ikke rigtigt. Det tager meget “mental energi”, som går lidt ud over hverdagen.

Fokus har været meget på sygdom. Gimli har jo fyldt meget på den konto på det sidste. Udover at gøre hvad jeg kan for at hjælpe ham ( ser ud til at gå meget godt ), sidder det også i baghovedet at han nok ikke bliver vældig meget ældre. Så jeg har stort behov for at lave en del ting med ham – som han kan og hygger sig ved. Vi har en legetur hver dag f.eks – hvor han kommer med en bamse, bold eller tæppet fra sin kurv. Så laver vi lidt trækkeleg og hygger med det. Her i forårssolen har vi også siddet en del på trappestenen til haven sammen – han med poten på mit ben – og bare siddet og “været”. Det elsker han – og har altid gjort det.

Heldigvis går det godt, synes jeg. Han halter let i skridtgang på sit forben – og lidt mere udtalt i trav. Han er også stadig vakkelvorn bagtil – smertestillende ændrer jo ikke på en nerve der er klemt fast. Men han er glad – og virker slet ikke forpint på samme måde, som da vi tog til dyrlæge. Hans morgenmad er festlig at skue med 8-10 piller i forskellige farver. Men det gode er, at det virker. Nu er øvelsen at holde det på det niveau – så længe vi kan.

Midt i det her, blev et af mine børn pludslig gul i hud og øjne. Så der har været et rend til læger for blodprøver og konkret en hel dag på hospitalet i går. Heldigvis ser det også ud til ikke at være noget alvorligt. Men “sygdom” som sådan har godt nok fyldt meget.

Vi havde dog en dejlig tur i søndags. I en gruppe for collier på facebook laves der jævnligt gåture – og i søndags havde jeg så lavet en her på Amager. Den gik rundt i Pinseskoven, som er ren birkeskov – en af de få “urskove” ( uberørt og utæmmet ) der er tilbage i landet. Der er selvfølgelig fine stier osv – men der trimmes ikke ud og styres i selve skoven af mennesker. Der er så skønt derude – og også en KÆMPE sø, der hedder Hejsesøen. Der er fyldt med forskellige andefugle, blishøns, gæs – og ja – hejrer. Man kan være heldig også at se havørne ( jeg har set en sidste år lige ved siden af – WOW, siger jeg bare ).

12 glade collier med ejere + 2 hunde af andre racer gik turen. Påskeharen havde også været der om morgenen og lavet en udfordring, hvor man skulle finde søgepinde – dem med kryds på gav påskeæg. Sluttede selvsagt med kaffe/kage efter 4,5 km gåtur.

Jeg havde Fanny, Silver og Honey med. Lod de yngre tæver blive hjemme, da de var i løb – og jeg vidste der kom flere unge hanner med. Honey bliver snart 11 år – men har meget overraskende ingen gigt overhovedet. Dyrlægen var meget overrasket der ved 10 års seniortjek. Så hun har ingen problemer med at gå selv ret lange ture. Det klarede hun også flot. Hende og Silver gik lidt på omgang hos mine hvalpekøbere – og de fik lind strøm af godbidder. De havde en herlig dag 😀

Vi var lige oppe og kigge – der på kanten af Amager – hvor man kan se havet står højere end selv Amager 🙂 Der er kæmpe dæmning hele vejen rundt. Da vi stod der, sprang pludselig en stor dåhan i galop ca 100 m fra os. Vi stod oppe på dæmningen – han løb henad en anden “bakketop”. Kæmpe gevir – wow, hvor var det bare flot. Hele scenen med den flotte natur, kæmp sø – og så ham springende.

Pragtfuld tur i dejlig forårssol.

Jeg får gået mange ture med hundene herhjemme pt – det er så skønt foråret endelig kommer.

Trænngsmæssigt går det også fint – lige pt er samtlige tæver dog kommet i løb. De arbejder stadig fint – men lige om lidt ryger hjernen nok lidt 😀

Det er nu ok med en periode med lidt nedsat tempo måske – af den grund. Kan se april/maj bliver vældig hektisk med mange aktiviteter. Der bliver godt nok “run på” . Er allerede nu spændt på, hvordan det kommer til at spænde af.