Toget kører fortsat – og der er godt gang i den.

Det er flere år siden jeg har været hoppet ombord sådan en omgang 🙂 De sidste par år har det været lidt spredt fægtning med deltagelse i udstillinger/prøver, da fokus har været på at få 3 store kuld godt i verden. Men i år er tiden der til det – og der er pænt gang i den lige nu.

Weekenden stod på udstilling – med flotte resultater. Disse kan ses i “news”.

Det var også der jeg mærkede Fanny da vist var ovre sit løbetids-efterfniller. For hun var PÅ og glad. Jeg har også de sidste dage erfaret hun sluger sin mad igen. Hun har de sidste uger ikke haft megen appetit. Hun er desværre en del påvirket efter løb rent hormonelt.

Jeg har ikke rigtigt turdet trænet med hende den periode – for jeg tror på al adfærd er selvforstærkende. Dvs at dårlige oplevelser ifm træning – at vovse bliver presset lidt for meget – kan have en negativ effekt ren kodningsmæssigt. En falsk drægtig tæve med tydelig kvalme – får jeg ikke noget godt ud af at slæbe igennem diverse øvelser, men risikerer til gengæld at kode træning til at være noget lo…! Så jeg har ladet den del hvile.

Var SÅ klar til at melde fra LP2 prøve i kommende weekend på den konto. Vi har jo slet, slet ikke fået trænet det vi skulle (?) På den anden side er hun nu glad og PÅ, så fokus kunne også være på at gå i ringen, lave en fest – og så kan føreren komme igennem programmet og prøve det. Det er mange, mange år siden jeg har været oppe i LP2, og derudover så er det et nyt program. Så jeg tror det er planen. Vi tager det som det kommer.

Såh – vi stiller op. Det samme gør Donna i rally. Der er yderligere et par Lapinetter meldt til, så jeg glæder mig til en super hyggelig dag i hundenes tegn. Fredag skal jeg også til prøve – så det bliver igen en weekend med drøn på.

Weekenden efter er så til gengæld Årets event!!!!! Årets Lapinettedag!!!

Igen har jeg fået lov at låne DCH, Roskilde. Der kommer MANGE lapinetter og deltager. Sågar de 2 svenskere kommer over og er med. Ohhhhhhhhhhh – jeg glæder mig.

Birgitte Bruel er hyret til at holde kursus i LP – og der har 7 meldt til på den del.

X antal DCH trænere er hyret ( jeg har mistet overblikket – flere og flere har meldt på 🙂 ) og skal lave en tur for resten af flokken. Der er en kæmpe sø dernede – SMUK natur. Den kan man gå rundt om os så lave diverse øvelser der. Bakke op ad skrænter osv. Jeg tager derned en ad dagene og går turen og får lavet en plan.

I år er middagen bestilt. Der bliver lavet middag til os for 75 kr. pr person.

Mange har kage med – og så er der udover de 2 store aktiviteter også arrangeret en del små konkurrencer for hyggens skyld.

20 Lapinetter deltager. Det bliver STORT!!!

Dagen efter er det tidligt op og på udstilling 😀 : Det ville jo nok aldrig have meldt til ellers, men vi skal alligvel ned og deltage i Årets Hund-event, hvor Fanny er blandt roset-modtagerne – og Summer ditto. Og hun bor her den dag.

Jah – og så fortsætter det ellers sommeren igennem, med mange prøver/kurser osv.

Er spændt på. hvordan det bliver – og om jeg kan holde til det. Men det vil tiden vise.

Jeg lægger fortsat billeder ind i galleriet løbende. De kommer heldigvis i lind strøm. Her er det Marie og Gaia, der træner tricks 🙂