Jeg vidst godt maj måned ville være heftig – og det skal jeg LOVE for den også har været.

Sidste 3 weeekends totalt booked med aktiviteter – både 2 og 3 dage pr. weekend.

Men hvor har det været fantastisk!

Aktiviteterne fortsætter dog ind i juni – så der er ikke tid til at hvile på laurbærrene endnu.

Efter et par år med primært fokus på at få 3 hvalpehold godt ud i verden, er der lige pt tid og overskud til at koncentrere sig om træning af egne hunde – og det er SÅ fedt!

Er så glad for Fannys debut i LP2 – som resultatmæssigt jo gik super, men også bare var en fed følelse. Hun var skøn at være i ringen med.

Donna og jeg har fået en god start i rally championklassen, og det er SJOVT synes vi begge to. Nu ser vi hvor langt vi kan komme med det. Men det er bestemt alle tiders ting at hygge sig med.

Der er godt gang i hvalpekøberne også – på de grønne baner. 5 stk har været ude og hente flotte resultater her i maj – og i juni fortsætter de spilopperne + flere kommer til.

Den helt store event var dog Lapinettedagen i lørdags. Det er simpelthen bedre end juleaften for mig. At se mine hvalpe – er bare det bedste i hele verden. At hvalpekøberne så støtter op og kommer fra hele Danmark + helt fra Karlskrona i Sverige er jeg utroligt taknemmelig og ydmyg overfor.

Jeg bruger altid en del tid på at planlægge det, så det er attraktivt – og alle får en god dag. Nogen træner deres collie meget – og er meget nørdede. Nogle har en glad familiehund – og ALLE skal have en god dag, som rammer lige DET de synes er sjovt med deres hund.

Jeg synes det lykkedes! Lutter glade mennesker – og hunde. At kemien mellem folk også er TOPsuper er jo fantastisk.

Jamen – bottomline – jeg er SÅ glad og taknemmelig og igen kan jeg leve længe på denne dag.

Måske kan I huske lille Lizzie, som skulle til Sverige og bo ? Fra sidste kuld ? Hun måtte jo blive til hun var 15 uger, grundet de nye eksport/importregler.

Uhhhhh, hun var svær at skulle af med. Det har været noget af det sværeste jeg har været med til. Jeg VIDSTE der ventede et fantastisk hjem – men i de 7 uger hun blev ekstra her, lærte hun hurtigt at kravle op i sengen til mig om natten og krølle sig sammen på hovedpuden op ad mig, og jeg blev helt skudt i hende. Vi trænede – hun lærte at lave en elefant og jeg vandrede rundt på hele Amager og socialiserede.

Det tog lidt tid at komme over – så det var STORT at se hende i lørdags. Tror hun havde det på samme måde – pive, pive, slå krølle på sig selv, kravle op, og hyle lidt af glæde. Hun kunne næsten ikke være i sin krop af bare glæde. Uhh – så får man altså lige en tåre i øjet – men på den gode måde.

Jeg fik rigtigt mange krammeture på denne måde af Lizzie – hun blev lige glad hver gang jeg var i nærheden.

Jah – I hele taget fik jeg jo rigtigt mange hilseture af alle hvalpene. Det er bare STORT!!

4 hvalpe af sidste kuld deltog – og kom hhv fra Sverige, Lolland, Fyn og Nordsjælland. Der var bare hvalpeparty med det samme. Stor glæde over at se hinanden.

Sluttede med fantastisk middag som Frank og Christina havde tilbudt at lave. SUPER lækker mad – jamen, ALT spillede bare!

Så KÆMPE tak til mine hvalpekøbere!!!!

Juni bliver også heftig – måske lidt mindre heftig. Der er i al fald ikke noget jeg har ansvaret for at arrangere, så ro på i den afdeling.

Der venter en del rallyprøver, mentalbeskrivelse, kurser og jah……….så alt det løse 🙂