Vi venter! Kort og godt!

På mange ting faktisk. For 30 år siden havde det nok været juleaften, tankerne kredsede om – og det er det da også lidt nu. Dog slet ikke så intenst og spændt som for 30 år siden. Nu er det mere hyggen, maden, det at have tid ………som lokker. Men bestemt noget, jeg glæder mig til.

Så venter vi på der kommer en kloak/rørmand – og får lagt vandet i huset ind. Der er kommet nye rør i vejen, og lige pt løber vandet ind i huset i en ledning OVENPÅ jorden. Not good!!! I august blev hyret en mand, der skulle grave den ned i jorden ind til huset her – men han har skubbet det foran sig – og så blev vejen herude spærret af, da der skulle ny asfalt på, efter de havde gravet i vejen. Så KUNNE han ikke komme ind. Det kan han nu – og nu må han dælme godt komme og grave den ledning ned!! Jeg får dårlige nerver af vinterfrost og blotlagte vandslager.

Han har bebudet han villle komme mandag/tirsdag og gå i gang, og pt må jeg konstatere det ikke blev mandag. Kommer han ikke i morgen – er han fyret! Så må jeg konstatere der ligger mere snik-snak end handling, bag hans ord.

Jah og så venter jeg på tæverne herhjemme kommer i løbetid. Mest Fanny selvfølgelig, men de plejer nu at følges ad. Der plejer at gå vældig præcist 8 mdr imellem – i skrivende stund er der gået 9. Tålmodighed er en dyd, siger de kloge………..og jeg er bare ikke ret dydig. Nøjs, jeg gad godt komme i gang med det projekt. Det er spændende ud over alle grænser. Jeg er vældig vild med mor hund ( Fanny ) og far hund er TOPlækker, såeh……….der måtte godt snart ske noget.

Ellers går dagene deres rolige, vante gang. Vi træner LP3 herhjemme pt, og jeg synes det er sjovt. Var helt 100 på den lille sorte ville få det svært, når jeg knaldede stå, sit og dæk under gang ( med kun verbal kommando ) sammen – og så er det bare overhovedet ikke et problem. Hun indtager den position, der bedes om – og lynende hurtigt. Wow………

Rundt om kegle – med stop efter kegle – sidder helt 100. Hun er SÅ sej til det stop. Fuld fart, og 4 klodser i – flueben ved det.

Til gengæld er hun super træls ift der står et spring pludselig. Det er svært at abstrahere fra. Pt har jeg trænet rundt om kegle en del gange – uden at bede hende apportere/springe, trods effekterne lå fremme. Det kører! Hæ – til gengæld løber hun lige ind til mig, når jeg beder hende apportere/springe. Akkeja – ting man tror bare kører – kan blive et problem, mens svære ting bare går strygende.

Min oplevelse er hun kører lige 5 % for hurtigt i hovedet. Også i øvrigt – der er bare knald på ud omkring den kegle. Men det er det, som medfører hun laver fejl – hun render fra hjernen 😀

Den skal dog nok nakkes, den øvelse – er helt 100 den er i skabet lige om lidt.

Flere at øvelserne kan hun bare – stillingsskift og felt f.eks

Såeh – synes vi er rigtigt godt i vej. Der kommer så lige et projekt hvalpe, men det hun lærer nu, sidder vel også bagefter det projekt.

Jeg er fuldstændig forelsket i min elrok – og får lavet en masse på den lige pt. Det er bare livskvalitet. Kaffe, netflix – og så ellers spinde derudad…………….me like!!!!

Herunder Honey, 11½ år……………….still going strong.