Nu sænker julefreden sig over det lille hjem. Vi mangler bare bløde fnug dryssende fra himlen, vinden der banker mod ruden, en flok trætte hunde efter god gåtur, stearinlys – hjemmebagt svensk julekage…………og kaffe! 🙂

Det eneste der ikke umiddelbart er til at klare – er vejret. Resten er om hjørnet 🙂

Lige pt går mange ting op i en højere enhed, og det kan man jo godt glæde sig over.

Kloak/rørlæggerne er færdige, og jeg har nu varmt og koldt vand i huset + der er ført nye rør over alt herinde. Det projekt har næsten taget 1 år – fra de gik i gang ude på vejen med at fræse asfalt op og grave gamle rør op. Sikke en fødsel – men nu er vi der!!! I mål!

Så kan julen bare komme af – jeg er klar!!

I går fyldte F kuldet 3 år – og dermed også min egen Fanny. Sådanne ting skal som bekendt fejres – så vi startede dagen med tur til øde strand, hvor hun kunne tæske hjernedødt rundt. Absolut hendes yndlingsbeskæftigelse. Hun er en “løbehund” – jeg har aldrig ramt grænsen for hvornår hun ikke kunne mere. I går løb hun 1½ time – frem og tilbage. Hun havde sin mormor, farmor og faster med – så det var den ultimative familieudflugt.

Vi var heldige med også at have det mest pragtfulde vejr – men selvfølgelig havde vi det, når man tænker på de 8 fødselsdagsbørn 😀

I dag bliver Gimli så 11½ år – så der fejrede vi lige lidt igen 😀 I går fik de gode efermiddags-snacks – den del gentog vi så igen i dag.

Så – 1 års projekt til ende, fødselsdag – og flot vejr. Kan det blive bedre ??

Så kom der en pakke – ikke ventet. Nå da ?

Fyldt med forskellige hundegodbidder – 6-7 poser forskellige guffer og et krus med 3 billeder af mine hunde, hvor der så stod : Og nu…………kaffe til kennelmor

Ejjjjj – det var en julehilsen fra et par fynske hvalpekøbere 😀 😀 SIKKE en fed pakke at få.

Jeg har helt klart verdens bedste hvalpekøbere 😀

Jeg venter stadig på løbetid – men nu håber jeg det venter lidt. Kommer Fanny i løb i morgen, så lander vi i parring ca. juleaften – det er dælme kikset. Såeh…….nu holder jeg vejret og håber på de venter lidt. Helt typisk begynder jeg så nu at se de første tegn på et nok er ret op over. Jeg HÅBER jeg tager fejl…………bare en uge…………må de gerne vente.

I morgen tror jeg der skal børstes nogle hunde…………….Årers julekort skal snart i kassen. Har en skitse på nethinden……..meeeen, nu må vi se om det kan lade sig gøre 😀

– og så skal der ellers julehygges – første år længe, hvor her ikke er hvalpe juleaften. Helt mærkeligt- vi har faktisk plads til juletræ i år 😀