2. juledag………Julen er overstået, og vi havde herhjemme den mest hyggelige juleaften, hvor der bestemt hverken manglede gaver eller mad.

Disse dage ligefrem skriger på lange, lange ture med hundene – og det får de. I frisk luft og med hyggeligt selskab af forskellige hvalpekøbere der joiner. SUPER hyggeligt……….og kaffen er bare bedre, når man har været ude og fået vendt verdenssituationen og er blæst godt igennem – for ikke at snakke om at opnå ganske vist våde og tilsandede, men TRÆTTE vovser 🙂

I går gik vi med Ginny ( G-kuld ), Molly ( F-kuld ) og ejer Winnie. Jeg havde Silver og Fanny med – og de havde en fest.


Lige nu sidder jeg og hører tango, med 1 glas rødvin – og rundt på gulvet snorkbobler 8 hunde. Jah – 8 – for jeg var i Ringsted og hente Summer i dag, idet hendes ejer er blevet syg. Det her er Summers 2. hjem – så det er jo nemt at hente hende og så kan hun få sine daglige ture, leg og hygge her. Lige nu ligger hun og sover ryg mod ryg med Gimli. Hun er totalt bare en af flokken.

Dejlige dage – med tid og ro………..tid til reflekteren og eftertanke.

På mange måder en mærkelig tid, synes jeg, Ikke så meget i min egen lille andedam – men i lidt større perspektiv.

Jeg tænker pt meget over kulturforskelle – og valg, der træffes ud fra dette. Omstændigheder, der former en som menneske……….Hvor meget er arv – hvor meget miljø ? Lærerigt at have hundeopdræt – og faktisk se hvor meget adfærd der går i arv. Det er en del 🙂

Lige pt er der pause i hundetræningen – og jeg venter på løbetid. Et mærkelig vakuum…….for hvor skal energien rettes hen ?

Jeg har fået en erkendelse af at mål er FEDE at have, fordi man så har et sted at rette energien hen 🙂 Lige pt har jeg ingen mål………….andet end forhåbentlig få nogle hvalpe i 2017, men det er ude af mine hænder. Intet at handle på. Jeg kan kun vente og se……..

Det tyder dog på det nærmer sig – synes de begynder at gå og tjekke hinanden en del ud, så tror det er om hjørnet nu – ca 1½ måned forsinket.

Jeg må finde ud af, hvad mine mål er for 2017 – så jeg kan rette energien målrettet på noget igen. Jeg kan pt ikke finde ud af om det er LP3 eller rally champion for Caseys vedkommende. Det må jeg se at finde ud af .

Der er en trend pt med at der åbenbart skal komme ny regler hele tiden i hhv LP og rally, og personligt synes jeg det er hamrende irriterende. Fair nok der opdateres ind imellem, men at der hvert år skal rettes til, gør at jeg synes det bliver noget svært at overskue i mit hoved. Jeg har ofte 3 træningshunde ad gangen, der konkurrerer i forskellige klasser i hhv rally / LP. Jeg vil nu blive nødt til at skære ned på ambitionerne, da JEG ikke kan overskue at skulle lære så mange nye programmer ordentligt.

Træls.dk

Det ligger i tiden, at man er bange for at lade ting “bare være”. Kan huske det fra min tid hos DR – der havde de et mantra : ” Enhver stilstand er lige med tilbagegang”. Dvs – man skulle hele tiden holde et flow, omstrukturere – ” GØRE NOGET” for ellers ville tingene gå i stå og i stykker. For lige min afdeling betød det en masse nye tiltag – for HEY, vi udvikler……….men det endte også med HEY, vi kan ikke kende jer – og desværre blev det lukket ned.

Man skal passe på udvikling ikke bliver til afvikling. Det tænker jeg i al fald tit.

LIGE nu tror jeg planen er at sætte et mål – for hvilke mål jeg skal have i 2017 🙂 Det må vist være planen her.