En dejlig weekend er lige passeret!

Det startede med, Gaias ejere – Marie og Mathilde ( som jo ellers bor i Jylland ) skulle til fødselsdag her omkring Kbh. Så var det jo oplagt at også lave en træningsformiddag og nørde lidt LP. Jeg fik så også lov at passe Gaia fra lørdag til søndag, så hun slap for at skulle med til fødselsdag.

Totalt hyggeligt – og SÅ nemt. Jeg har passet Gaia engang før – men der var hun ikke ret gammel. 6 mdr eller deromkring. Nu er hun en voksen tæve – men hun kunne tydeligt kende det hele og flokken herhjemme er vant til der rykker gæster ind. Det tager de helt afslappet. Fanny var begejstret – selvsagt. En kusine på samme alder – så er der party 😀

Så hyggelig lørdag eftermiddag/aften med Gaia – og søndag kl. 9 var det bare at være træningsklar. Der kom Marie – og også Marieanne, som også arbejder med LP pt. Hun er ved at gøre Stella LP1-klar – Stella er hendes eget opdræt, men “min” Bobby er far, så jeg har jo også fulgt noget med der 🙂

Vi lavede ret faste rammer – 1 hund/fører på ad gangen, og de andre hunde i bur. Så var der 2 stk. observante hjælpere, og vi tog de momenter vi hver især gerne ville arbejde med. Så var vi på 5-10 min. – og så var det den næstes tur.

Det er SUPER med de rammer – det fungerer bare godt. Det er træning, som rykker.

Jeg havde valgt fremsendelse ud om kegle – med det delmoment at Fanny skulle ignorere spring og apport på vej ud. Det har nemlig været svært for hende. Gjorde hun flot – også selv om vi kom ud på de 20 m ( jeg har trænet kortere afstand nu her mens jeg bygger op ). Men det kunne hun godt – og så fik vi lige vist også, at hun har det sejeste “stop”. Hun kom fint fri af keglen og indtog “stå” lige på stedet. Så flueben ved det delmoment jeg har arbejdet med på det sidste.

Så mangler vi bare at sende til apport og over spring. Så er den øvelse ved at være færdig. Den del forestiller jeg mig bliver nemmere end den første del her. Faktisk har jeg trænet det også seperat – stillet hende af – og sendt hende hhv til højre eller venstre, hvor jeg har stået skævt for ved afslutning.

En ellers sikker øvelse – stå, sit, dæk under gang – som jeg synes hun bare KAN – indtog hun ikke “sit” i. Hun har ellers den fedeste, hurtige “sit” – men nu blev det sjusk. Tsk tsk – sådan er det. Den må under lup igen.

Stillingsskift med dommer lige bag hende ( kommer der i LP3 ) – gjorde hun flot. Ligeglad med der stod dommer 1½ m bag hende. Hun rykkede ikke frem.

Såeh – egentlig er vi faktisk længere end jeg troede. LP3 virker pludselig overskuelig alligevel.

Gaia er også rigtig godt i gang med LP2 – ser flot ud, og Stella ditto i LP1.

Vi må holde LP fanen højt – der er ikke så mange LP-collier, som der har været.

Jah – jeg har også kun Fanny, som har et mål i LP pt – men som skrevet sidst, skyldes det prisen. Det er blevet dyrt at gå til prøver.

Vi knoklede i 2 gode timer – og tog så kaffe/kage – og så ud igen. Der var hundene dog ved at være lidt småflade, så vi tog nogle enkelte billeder, og så fik de lov at lege.

Fanny lagde ud med at rende rundt og lege, men lige så snart jeg tager kamera frem og sætter/lægger mig ned, kommer hun styrtende og stiller sig i vejen, stiller sig oven på mig – eller prøver at stikke snuden ned i mine lommer. Hun er SÅ udspekuleret 😀 😀

Men jeg er så vild med den hund……Hendes arbejdslyst, iver – og tempo. Der er knald på hende – og hun lærer SÅ hurtigt.

Vi har trænet “bamse” en 3 gange – bum, så sad hun pludselig i bamse i går og holdte balancen vildt længe. Jamen – så kan hun den!!

Vi har aftalt at mødes til trænings-session igen i feb. – så nu skal den have gas her, så vi kan vise nogle færdige øvelser næste gang 😀 Med mindre Fanny er blevet parret – så må Casey i spil.

Jeg er gået i gang med hende og rally championklassen. Hun lærer langt hurtigere end Donna gjorde – så satser bestemt på at stille hende til prøver inden så længe. Hun har ingen problemer med at være på højre side – eller blive der, så det er super. Sideskift foran – kan hun bare. Med Donna måtte jeg træne tempo – ikke nødvendigt med Casey – hun har indbygget turbo 😀

Lige lidt billeder fra en super og meget inspirerende søndag formiddag :

3 dygtige piger………..


Fri ved fod-billede. Sjovt at have………Fanny er en haj til FVF.

“Skamme” – som hun lige fik fyret af mellem 2 bamser. Havde jeg ikke bedt om, men den ligger nok ret yderligt i kartoteksskuffen.

Bamse 🙂 – eller “hands up” er det vel.

Samtidig med vi havde en super hyggelig dag her, kom der i går rigtigt mange hilsener fra hvalpene rundt omkring. Dem kommer der heldigvis mange af hele tiden – men det er nu meget hyggeligt at vide, at mens vi hyggede rundt her og trænede – jah, så gik Aslan tur med Molly og Ginny ude ved stranden……..og Charlie spænede rundt ovre ved Vesterhavet.

I dag har Pepsi og Balto haft en playdate. De 2 kuldbrødre som flyttede til den anden ende af landet – men dog tæt på hinanden, uden ejerne dog kendte hinanden. Det er de kommet til – og de 2 brødre mødes ofte og de bare ELSKER hinanden. Jamen, er det ikke fantastisk ???

Her er Pepsi og Balto :