Jeg synes der sker en hel masse stadig.

Fanny har fået taget en biopsi af sin næse, og det er “ingenting”. Ingen spooky sygdomme eller lign. Den viste hun havde haft nogle bakterier der, som så gav den afskalning af hud, der var et par steder. Så en bakteriel infektion.

Jeg har så regnet ud, det nok er hendes hundeskål i stål der har givet noget nikkeleksem eller lign. Den blev byttet ud for længe siden, men hun har været meget sulten i starten af sin drægtighed, og ja – kan da pludselig huske hun gik og slikkede de andres skåle efter mad. De andres skåle er i stål. Det har jeg overhovedet ikke tænkt over. Først nu, hvor jeg så sidder og strikker det hele sammen. Det er der taget hånd om nu 🙂

Næsen er stort set fin igen, så måske var det overkill at putte hende i narkose for at undersøge det. På den anden side kunne jeg ikke overveje at parre hende igen før det var afklaret. Ikke fordi jeg tror det var skyld i hvalpene gik til nu – det tror jeg ikke. Men fordi jeg ikke vil risikere at give noget arveligt videre. Livrem og seler.

Det vælter ind med HD resultater. Således er 5 i H kuldet nu fotograferet – 4 med A, 1 med A/B. Bobbys 2 hvalpe hos Kennel Keyloc kom der diagnoser på i dag. Begge har A – og 0 på albuerne. Så de er jo fantastisk med 7 så fine resultater på ganske kort tid.

Tæverne herhjemme ( udover Fanny ) er i løbetid nu, og ganske hårdt ramt, synes jeg. Det er over 1 år siden sidst, og det er som om de har sparet sammen.

Jeg er kommet i gang med at træne igen – efter en lang vinterpause. Nu, hvor Fanny ikke skal have hvalpe i denne omgang – så kan vi træne jo. Vi arbejder stille og roligt mod nogle færdighedsprøver i april Både Donna og Casey er meldt til rallyprøver i championklassen – den kommer Casey til at debutere i nu i år

Så må jeg lige finde ud af om Fanny skal træne LP3 – eller måske rally.

Det kan ske huset alligevel kommer til at genlyde af små hvalpepoter her til sommer, så ikke sikkert det er realistisk med det store LP3-udtræk.

Jah – er der en ting man lærer, er det at langtidsplanlægning er spild af tid 🙂 Det går aldrig som man tror alligevel.

Men der er god nok mange planer i år.

Det allerbedste er dog at have nogen at dele det med. Fællesskabet med hvalpekøberne er noget der er til daglig glæde. Hvor HAR vi det bare rart, synes jeg.

Det har de også – på kryds og tværs. Således leger Pepsi og Balto stadig sammen vældig ofte, mens ejerne hygger. Det har de f.eks gjort i dag. Herunder billede fra i dag. De bor omkring Ålborg begge to.


Flora flyttede jo over til Hanne – og Holstebro. Det går forrygende godt – og det glæder mig SÅ MEGET for samtlige involverede.

Da Flora og ejer så går hen ad gaden, bliver de tilsyneladende anråbt og opsøgt af fremmed dame……

Hæ – det var Timmys ejer, der tilfældigt kom forbi, og skyndte sig hen og hilse på det nye medlem i flokken og niece Flora. Der er vist også træf på vej der.

På Fyn er der også mange træf mellem Hera og Dixie – de ses også tit og har en fest. Her på tur……….Hera i midten og Dixie den tri til højre.


Jamen – selv i Sverige har de træf. 2 hvalpe herfra er begge flyttet til Karlskrona – helt tilfældigt. Ejerne kendte ikke hinanden. Det gør de så nu 🙂

Her leger Tesla og Lizzie…..


Her på Amager er der jo mange af os, og vi mødes også på kryds og tværs hele tiden.

Det er bare SÅ hyggeligt – og kilde til stor glæde for alle, tror jeg. Ikke mindst hundene.

Ja – og så mig som kennelmor. Jeg glæder mig stort set dagligt over alle beretningerne, samværet og hyggen omkring vore fælles hvalpe.