Søndag aften – og om lidt kalder dynerne.

Det har været en weekend fyldt op med aktiviteter.

Lørdag løb Rallydysten af stablen. Noget jeg slet ikke anede fandtes, før en kursist gjorde mig opmærksom på den. Alle klubber, foreninger, hundeskoler mm. i DK kan melde sig til. Så konkurrerer man uofficielt mod hinanden. Ikke klub mod klub – men mere individuelt. Derfor kan man jo godt være stolt, når klubben generelt klarer sig godt 🙂

Klubberne afholder selv prøverne hist og pist – og så lægger headmaster samtlige resultater ind samme sted.

Super ide – og også til at gennemføre.

Min kursist syntes vores hundeskole skulle være med. Det tænkte jeg over – og syntes egentlig ikke nok var “konkurrenceklar” ift at lave en hel prøve. Men der træner mange collier herude hos mig – så måske man kunne lave den i Dansk Collie Klub-regi ??

Det kunne vi – men så manglede vi blot et relativt lokalt sted på Sjælland at være, idet de deltagende nok ville komme fra hele Sjælland for at være med. Det kunne man da i al fald håbe 🙂

Ahhh – så fik jeg en ide. Jeg kender jo en del hos Roskilde DCH. Dels træner flere af trænerne her på hundeskolen – dels har jeg et par hvalpekøbere, der står for meget af rallyen dernede. Måske man kunne slå det sammen, dele en prøve ? Og så være hos dem ??

Det kunne vi – og så kom DCK med dommeren, for sådan en har vi nemlig.

Totalt win/win for alle – og sikke en hyggelig og lærerig dag vi havde.

Udover det var super skønt at se en masse dejligt hundearbejde, så var det fantastisk bagefter at opleve alle bænket om et langbord i klubhuset. Med righoldige mængder af kaffe og kage. Sidde og sludre, dele dagens oplevelser – og oplevelser generelt, og mærke “klubånden”. Det var bare GODT!!!

Generelt synes jeg faktisk det er gode tider pt.

Lyset er tiltaget, visse dage fornemmer man tydeligt foråret om hjørnet………det er skønt.

Det giver mere energi, og vi er i gang med for alvor at træne igen. Helt konkret er det færdighedsprøverne jeg er i gang med pt. Synes det er super hyggeligt at træne tricks med hundene – og det synes de også.

Nu er vi tilmeldt prøve her til april, så der er et mål. Så er det nemmere at komme ud og få trænet.

Så må jeg se, hvad jeg finder på udover det. Synes det er lidt svært at sætte mål inden jeg ved om der mon kommer hvalpe i maj eller ej. Alt tyder på Ginny er drægtig, men nu bliver hun scannet næste mandag – så ved vi det helt sikkert.

Jeg kan dog lige nå et par prøver den 22./23. april – så nu er den fyldt op med prøver. Derefter står den muligvis på barselsorlov 2-3 mdr 🙂 Så tager jeg ingen steder, og kan ikke samle points til de større ting.

Jeg er meget i tvivl om jeg skal stille Casey i champ-klassen lige om “snart” eller vente til efter DM. Pt er hun udtaget til DM – jeg tror også hun kan gøre det godt. Består hun champ-klassen ryger muligheden for DM. Og jah………så meget betyder det ikke for mig. Men på den anden side er hun jo “kun” knap 7 år – den champklasse kan vi altid nå. Og skulle jeg måske søge at få kørt LP3 i stilling i stedet ???

Åh, alle de valg. MEN – hun arbejder altså rigtig godt pt – og opnåede da også 100 points til Rallydysten i går, trods ingen træning i ½ år 🙂

Det er en GAVE hun er retur, efter at have været så frygtelig syg af borrelia. Det er også en GAVE ikke at have større ting at bekymre sig om, end hvad man mon skal sætte af træningsmål.

Med mange gamle hunde i huset, er det bare med at nyde sådanne perioder!!