1-0 til mig 😀

Hundene sover – allerede kl. 21 var der lukket og slukket, og så ved man det har været en god dag med gode aktiviteter.

Jeg starter pt hver morgen med en tur på et fritløbsområde tæt på. Dette fordi en vis lille sort dame, synes hun skal hænge i snoren på de andre hunde, og eftersom hun HAR knækket en tand en gang, synes jeg gerne jeg vil undgå den situation. Om hun knækkede tanden ved at bide i snore eller ved leg, ved jeg så ikke – men jeg synes det ser lidt risikabelt ud.

Så ned og lukke nogle stk direkte ud af bilen og så på tur – det fungerer godt.

Bianca har været med på tur de sidste par dage pga ejers arbejde. Nemt – de bor 200 m herfra, så det er bare at samle hende op på vejen. Bianca er fra E kuldet ( Donna/Bassie ).


En rigtig god dag var sidste fredag, hvor jeg kørte ned til Lea ( hender der lærer mig at gå spor ) og havde selvtræning sammen med hende og Trine Rafn. Vi kørte hver vort LP program – jeg tog nogle LP3 elementer med Fanny. Det var SUPER godt og meget opløftende. Fanny gør det dælme godt – også første gang et nyt sted.

Den andre to kørte deres LP1 pg LP2 programmer igennem – og så fik Prima lov at gå spor. Næste lektie er nu spor med knæk – og jeg lagde et par stk ud inden LP sessionen med 4-5 knæk. Derefter 2 igen bagefter. Det gjorde hun også super – så det var bare en gulddag. Selvtræning styrer!!!

Prima er nu registreret på hundeweb – og jeg har fået mail at hendes stambog ligger klar til afhentning. Så nu er min lille tysker blevet dansk statsborger 😀

Jeg er SÅ glad for hende. Hun er en vildbasse, totalt vild og blodig når der skal trænes – “intens” dækker vist ikke helt 😀 Hun er hamrende dygtig og meget lettrænet. At komme i plads på et indkald, hvor hun er foran mig, foregår i 2 vilde hop. Jeg er sikker på der venter nogle rigtigt sjovt år med hende!! Selv om hun er vild og intens, er hun også meget fokuseret og koncenterer sig rigtig godt, så det er en god kombi.

Fanny er en stjerne pt – synes hun rykker så flot. Vi har arbejdet lidt med at i øvelsen “rundt om kegle, stå, apport, spring og plads” – at hun skulle være helt stabil i at ignorere apporten og springet på vej ud. Det trak til tider lidt mere i hende end keglen, men det har nu været stabilt et godt stk. tid. apport, spring kan hun godt – så for at lave en god kodning, tager jeg 4 gange “rundt, stå” for hver gang jeg tager hele øvelsen. Det svære er starten ( for Fanny ).

Jeg har pillet den helt fra hinanden – og nu har jeg super tempo, og en flot stå. Såeh – den er sådan set leveringsklar nu. Flere af de andre øvelser er også i mål – vi er tæt på klar.

Fra vores træning i dag – kriteriet var et skud i bøssen, og så skulle den være der. De var den. Jeg kaster en bold til venstre – kaster modsat hendes løb rundt om keglen, for at fastholde hun løber tæt ved keglen og ikke laver cirklen for stor. Jah – det er en lidt stor øvelse med mange delmomenter. Fanny elsker at løbe – og det er et plus i LP3.

Casey er i gang med at blive rallychampionklar. Vi har 2 øvelser der er på værksted nu, men resten kan hun. De 2 kan hun næsten også – de skal bare lige stabiliseres i alle mulige kombier.

Donna er meldt til flere championprøver her i efteråret – men jeg begynder at mærke hendes alder nu. Hun er stadig PÅ som hun plejer og hun elsker det – men “hund rundt om fører” og “sideskift foran” er hun ikke helt så ninja-agtig til, som hun har været. Det mærkede jeg rigtigt da Casey kom i spil. Hun er super hurtig til de ting – hun gør det bare. Jeg går generelt også hurtigt, når jeg går rally – så nu er planen at sænke farten lidt, og se om Donna og jeg ikke kan hænge på 1 års tid endnu.

Jah – så lige pt er vi inde i rigtigt godt træningsflow herhjemme – og det er fedt.

Donna har vundet hele 2 fotokonkurrencer og præmien for den ene er kommet. Lækkert legetøj og en masse lækre godbidder. Super dejlig præmie. Den anden er afsendt, så nu er resten op til PostNord…………og lige det kan jo godt bekymre en lidt 🙂