Lige en kort update – for der var en lang en i går 🙂

Men – jeg ringede jo til dyrlægen i går, og nævnte at en bekendt ( som også er dyrlæge ) havde nævnt for mig, at årsagen til Fanny resorberede sidst KUNNE bero på lavt progesteron ( mao hormonforstyrrelser ). Hvis det er tilfældet kan man tilføre hormoner, og så går alt godt. Så om ( min egen ) dyrlæge syntes vi skulle tjekke det ???

Hun kunne så fortælle at lavt progesteron KAN være årsagen, men kigger man på det i kontekst, er det kun synderen hos 1 ud af 100 tæver. Åhh, jeg elsker fakta – og jeg elsker folk, der elsker fakta 😀

MEN – som vi blev enige om, så ville det jo være ærgeligt, hvis Fanny lige er den ene ud af 100.

Så jeg tog til dyrlægen og fik taget blodprøve i går. Svaret kom senere – hendes hormonværdier er perfekte, så ingen probs der. Super fint!!

Jeg sagde også til hende, at jeg var ret sikker på Fanny var drægtig – alle tegnene var der. “Må jeg sætte en scanner på (?)” spurgte hun så.

Gud ja – men det er da alt for tidligt. Hun er kun på dag 18 efter parring – normalt scanner man på dag 24-25.

Jaaah, sagde hun – men nogle gange kan man godt se lidt alligevel.

Så Fanny blev scannet – og der var tydeligt små fostre derinde. Jeg er imponeret over, hun kan finde dem – de var 0.42 cm lange 🙂 Men hun er kendt for at være sej med en scanner.

Hun talte dem da også i den ene side – men nu venter jeg lige med at melde mere ud, til vi kommer lidt længere hen. Den off. scanning er næste mandag 🙂

Men der er små pus derinde, og Fanny er meget drægtig ud fra adfærd at dømme. Helt anderledes end sidst også. Hun er trææææææææææt og MEGET sulten. Ingen kvalme ( endnu ), men glubende sult, hvilket er atypisk.

Så nu er det “bare” at vente – og imens sørger jeg for rolig, forudsigelig hverdag og ingen stress, og kræser for hende med god mad 🙂