Det føles lidt som ferie, selv om der i en uge nu har været 7 hunde i huset. 2 hvalpe af huset, har været i feriepasning, og den ene er her stadig.

Men når man ikke skal være noget sted til et bestemt tidspunkt, stå tidligt op eller har en deadline senere på dagen, så er det super skønt.

Det er ret sjovt – Dixie tog hjem i går, efter at have været her en uges tid. Et par dage efter hendes ankomst her, rykkede brormand Zülle ind. De 2 har ikke set hinanden, siden de var ca. 8 uger. Det var altså lidt sjovt at se, hvad de sagde til hinanden.

De bekræftede en holdning jeg har – hundene ved godt, når de er i familie. Dixie søgte ham rigtigt meget, og han hende – og ret hurtigt legede de rundt. De har rigtig tit valgt at ligge og sove stort set lige op ad hinanden. Det er lidt sjovt.

Hele flokken går jo sammen og har det hyggeligt sammen, men ofte ser man i flokken at nogle hunde er lidt ekstra tætte. Det er Fanny og Prima f.eks også herhjemme.

Det indtryk gav Dixie og Zülle mig. Dixie og Prima er et andet makkerpar, som i den grad har gjort det i sjov og ballade 😀

Det er så sjovt at se det samspil der er mellem dem. Totalt fred og fordragelighed – ikke det mindste har der været. Jeg elsker min rummelige flok!!

Zülle er en KÆMPE hanhund – et godt stk over 30 kg, og lige så sød og mild, som han er stor. Men stadig nem at tænde til leg. Smuk er han også – i mine sikkert ikke så objektive øjne 😀 Det er skønt at have dem 1 uges tid, og lære dem at kende endnu bedre.

Se lige et lækkert fjæs <3 Zülle har det ligesom onkel Bassie – når man vil tage billeder, lægger han ørerne tilbage og logrer ( dæmper lidt ). Men man vil jo gerne have ørerne med på billedet, så løsningen var at lege, lege, sit – bliv – og så gå væk og lave “legelyden” ( hvisler ) – så kom ørerne frem – og få sek efter havde jeg da også 32-33 kg lige i hovedet 😀 😀 😀

Dage uden faste planer, giver også andre muligheder. Nemlig gåture/træf og social hygge, som kan være svært at nå i hverdagen.

I denne uge kørte jeg med 4 hunde op og hentede Luna og Alice. Vi skulle ud og gå en tur i Lunas gamle område ( hvor de boede før ), hvor der er en skøn natur. Jeg har været med der før – og det er pragtfuldt område. Bakker, dale, skov – og stort set ingen mennesker.

2½ times tur – med indlagt kaffepause, og de klarede både Luna og Donna super flot. De bliver 12 om 2 mdr, så det er alligevel ret sejt. Men begge piger er fit og i god form, og viser ikke udpræget tegn på gigt.

Super hyggelig tur – i pragtfuldt vejr.

Så gode ture, hyggelige møder med hundevenner – og så får vi faktisk trænet lidt også.

Derudover en masse af det her – som egentlig er en øvelse i fp3 🙂 Rundt om en genstand. Prima og jeg træner Zülle – og vi har valgt Dixie som genstand, og metoden er lokning 😀 😀

Træningen i schæferklubben kører hele sommeren, og Prima og jeg genoptog i lørdags efter hendes operation. Vi har været ude og træne med Knud og Marieanne efter, og hun har aldrig haft det bedre, men sidste lørdag kørte jeg selv noget kursus.

Det var super dejligt at komme i gang igen. Nu håber jeg snart hun kommer i løb, så vi kan komme i gang med projekt hvalpe – for indtil da står vi lidt på stand by. Jeg har ikke villet melde hende til prøver eller lign i år, for risikoen for at måtte melde fra igen er stor.

Men vi træner – og det er sk…. skægt, og hun gør det fantastisk. Prøverne løber ingen steder – vi bliver nok bare klar til en hel masse på en gang i stedet næste år.

Hun er virkelig en fantastisk lille hund. Jeg er SÅ glad for hende.

Nu venter så en ny tur ud i det blå i dag – strandtur.

Jeg har fået taget en masse billeder – gennem lang tid – og bare ikke fået lagt ind i gallerierne her på siden. Jeg er så småt i gang.

Der er i al fald nye billeder hos :

Donna, Mozart, Luna, Dixie, Fanny, Prima, Zülle og Kayleigh. Der kommer mere hen ad vejen!