Lige en sen update, mens jeg venter på badeværelset bliver ledigt inden sengetid 🙂

Der er travlt pt og mange bolde i luften.

Som skrevet sidst, er det også lige nu der er rigtigt meget at lave i haven, og timerne forsvinder hurtigt for mig derude. Jeg har også haft 3 feriebørn en uges tid, idet Ginny, Molly og Icha rykkede ind. Der var lige lidt logistik, der skulle gå op, idet 8 hunde skulle luftes – helst 4 ad gangen, og så alle fik hvad de havde brug for.

Men det gik nu rigtig fint og skridttælleren kunne så ret stakåndet meddele 20.000 – 21.000 skridt om aftenen. Særligt Icha og Jayme havde godt nok en fest. Icha blev 3 år her 1. maj, men er stadig meget unghund og fest-tosset. Prima er skam også med på den, men man mærker hun har fået noget modning af at få hvalpe. Så i særdeleshed Jayme og Icha har tæsket rundt og været totalt fjollede. Den lille var mega begejstret over gæsterne 😀Nu er de rykket hjem igen, men jeg tænker jeg låner dem lidt af og til, og så er her liv og glade dage 🙂

Prima og jeg går til LP træning pt målrettet LP3, og det går SUPER. Vi er glade for træneren kunne overtales til endnu en sæson. Primas modenhed betyder hun arbejder fantastisk – og tempoet er stadig super intenst. Hvor jeg bare elsker at nørde LP igen. Der har været en ret lang pause, bortset fra lige en måneds lynkursus i LP2 sidste år. Prima er også en fed hund at lave LP med. Det hele er egentlig nemt for hende.

Nu varsler de nye ændringer IGEN IGEN fra 2021, og jeg er træt af det. Hvis man ikke har en hund, der kan tæske igennem klasserne og/eller gerne vil lave lidt andet end LP en gang imellem, ( eller har en hund med skade/sygdom ), kan man hurtigt føle sig totalt tabt. Jeg ved ikke lige hvad der sker for at der skal laves nye regler hvert år. Jeg synes det er træls. Så bruger man måske det meste af et år på at indlære f.eks en LP3 – og vupti, så om 1-2 mdr så er alle øvelserne anderledes igen. Måske synes man fra teoretisk side ikke det kan være det store, som der står 1 kegle frem for en gruppe at løbe om, men det kan sørme være en seriøs omkodning, hvis man er vant til at stille alt muligt ud hunden skal ignorere, for at vælge den ene kegle. Og jah, men sådanne “småting” i de fleste øvelser, så kan man da bruge mange mdr på det.

I “gamle dage” – da jeg startede med LP, var der slet ikke alle de ændringer konstant. Jeg kan simpelthen ikke greje, hvorfor man ikke kan lade det få lidt ro i perioder.

Jayme er en stjerne – intet mindre. Lækre lille hund – hun er lige præcis den kombi af Prima/Donna jeg håbede på.

Lapinetterne har en challenge her i maj – bakke i forskellige udgaver. Jazzmin i Finland viste så hun kan bakke i slalom omkring 3 kegler relativt let og ubesværet i pladspos. WOW – det kan Donna, Casey og Fanny da også – men jeg havde nok ikke fundet på at gøre det med en hvalp på 4½ mdr – dvs indtil nu 😀 For det skulle jeg selvfølgelig også prøve med Jayme. Holy moly, det kan hun da godt!! Og det nørderi betyder også, vi nu har super lækre venstrevendinger, med en bagpart der bakker rundt i vendinger – og lækker venstre omkring til vores brugslydighed. Hvor er det MEGA FEDT at kunne blive inspireret og udfordret på den måde.

Jazzmin viste så lige for et par dage siden, at de nu kan det samme med vovse på højre side. Okay – det kommer vi så ikke til at kunne, men respekt!!!! Dælme sejt!

Prima fylder 3 år i dag – verdens bedste lille sorte hund. At købe hende er noget af det jeg er allermest glad for de sidste mange år.

Hun er alt hvad jeg kan ønske mig af en collie – og lidt til <3

Casey ( og søskende ) blev 10 år d. 13.maj. Alle lever og har det super. Casey også – efter en eller stor operation i feb, sidste år, hvor man fandt hun havde en cancertumor, der ikke kunne fjernes, men kun stækkes. Den er i ro og hun har det som altid.

Herunder de 6 yngste vovser på tur. Molly, Fanny, Ginny, Jayme, Prima og Icha.